Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00
APR
09

Trainersopleiding | ACTIEF LEREN LEREN


Tijdens de opleiding
:
Ga je aan de slag met het draaiboek Actief leren leren en de onderdelen zelfinzicht, motivatie, mindset, reflectie m.b.v. het STARR-model, doelen stellen a.d.h.v. een SWOT-analyse, Cirkel van invloed en betrokkenheid, de leermix, het persoonlijk leerplan, leerstrategieën, taxonomie van Bloom, aantekeningen en samenvattingen maken en overhoren m.b.v. de kubustest. Daarnaast leer je werken met de leertechnieken uit de cursus: Cornell methode, tekstschema, conceptmap, woordweb, mindmap, stroomschema, tijdlijn, infographic. Aangezien mindmappen een belangrijk onderdeel van “Snel leren = leuk leren” is, zal dit onderdeel in deze training summier aan bod komen, voorkennis van mindmappen is gewenst.

Je ontvangt tijdens de opleiding het volgende materiaal:

  • Cursusboek en werkboek Actief leren leren
  • Keuzekaartjes kwaliteiten en vaardigheden
  • Dobbelsteen t.b.v. kubustest
  • Folders en posters waarop je je eigen bedrijfsnaam kunt zetten zodat je meteen na de eerste dag cursisten kunt gaan werven (Aanvullend materiaal is te koop via de webshop op het trainersportaal)
  • Uitgebreide trainersmap met hierin onder andere een kant en klaar draaiboek van de 6 lessen die we tijdens de tweedaagse opleiding uitgebreid doornemen
De trainersopleiding biedt je de mogelijkheid om in twee dagen je eigen bedrijf op te starten als gecertificeerd trainer van de cursus Actief leren leren..
Na de opleiding :

Kun je direct aan de slag als trainer van de cursus Actief leren leren.

Je verplicht je bij inschrijving voor de trainersopleiding dat je de cursus alleen mag aanbieden aan groepjes van 3-5 middelbare scholieren en studenten tegen de vastgestelde prijs van € 279,95 inclusief BTW, het cursusboek, werkboek, keuzekaartjes kwaliteiten en vaardigheden en dobbelsteen. Docenten kunnen de vaardigheden uiteraard in hun klas inzetten. Voor individuele trajecten geldt het uurtarief van de betreffende trainer.

Na de eerste opleidingsdag kun je je aanmelden voor websitevermelding via deze link. Na aanmelding ontvang je een mail met de factuur en netwerkovereenkomst. Na ontvangst betaling en overeenkomst krijg je direct de inlogcodes om in te kunnenloggen op het trainersportaal. In de pakketten 6, 8, 9 en 10 zit een jaar registratie inbegrepen.

De vermelding op de site kost € 10,- per maand. Hiervoor krijg je tevens toegang tot een extra pagina voor trainers op www.time2control.nl met daarop meer bruikbare informatie, schema’s en planners. Verder krijg je een kortingscode om de cursusboeken “Snel leren = leuk leren” met € 5,- korting per stuk te bestellen. De verkoopprijs voor de cursisten blijft te allen tijde € 29,95 exclusief verzendkosten.

Inschrijven: Klik hier om je aan te melden voor de trainersopleiding Actief leren leren.

Alle informatie over de trainersopleiding Actief leren leren vind je op deze pagina.

Adres locatie
BCN
Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht

Telefoon : 030 - 200 4232
Website:
Routebeschrijving
Trainingsdag
Dag 1:
09 apr. 2022 | 09:30 - 17:00
Dag 2:
23 apr. 2022 | 09:30 - 17:00
Studielift
Annemieke Groeneveld
Adriaan Dorsmanstraat 1
2202 XC Noordwijk
 

E-Mail: info@studielift.nl

Telefoon: 06 17 23 44 17
Website:
https://www.studielift.nl
AANMELDEN

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een adviesgesprek?