Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00
MRT
12

opleiding | Snel leren = leuk leren


Tijdens de opleiding
:
Word je zelf getraind in snellezen, mindmappen, geheugentechnieken en plannen en ontvang je:

  • Cursusboek en werkboek “Snel leren = leuk leren”,
  • Cursusmateriaal t.b.v. snellezen, mindmappen, leren leren
  • Studielift Planner
  • Folders en posters waarop je je eigen bedrijfsnaam kunt zetten zodat je meteen na de eerste dag cursisten kunt gaan werven (Aanvullend materiaal is te koop via de webshop op het trainersportaal)
  • Uitgebreide trainersmap met hierin onder andere een kant en klaar draaiboek van de 6 lessen die we dag 2 uitgebreid doornemen
De trainersopleiding biedt je de mogelijkheid om in twee dagen je eigen bedrijf op te starten als gecertificeerd trainer van de cursus "Snel leren = leuk leren".
Na de opleiding :
Kun je direct aan de slag als trainer van de cursus “Snel leren = leuk leren”.
Je verplicht je bij inschrijving voor de trainersopleiding dat je de cursus alleen mag aanbieden aan groepjes van 3-5 middelbare scholieren en studenten tegen de vastgestelde prijs van € 279,95 inclusief BTW en het cursusboek. Docenten kunnen de losse vaardigheden uiteraard in hun klas inzetten. Voor individuele trajecten geldt het uurtarief van de betreffende trainer.

Na de eerste opleidingsdag kun je je aanmelden voor websitevermelding via deze link. Na aanmelding ontvang je een mail met de factuur en netwerkovereenkomst. Na ontvangst betaling en overeenkomst krijg je direct de inlogcodes om in te kunnenloggen op het trainersportaal. In de pakketten 2, 3, 5, 7, 8, 9 en 10 zit een jaar registratie inbegrepen.

De vermelding op de site kost € 10,- per maand. Hiervoor krijg je tevens toegang tot een extra pagina voor trainers op www.time2control.nl met daarop meer bruikbare informatie, schema’s en planners. Verder krijg je een kortingscode om de cursusboeken “Snel leren = leuk leren” met € 5,- korting per stuk te bestellen. De verkoopprijs voor de cursisten blijft te allen tijde € 29,95 exclusief verzendkosten.

Inschrijven: Klik hier om je aan te melden voor de trainersopleiding "Snel leren = leuk leren".

Wil jij middelbare scholieren en studenten op weg helpen efficiënter te leren en huiswerk/studie beter te organiseren door hen de cursus “Snel leren = leuk leren” aan te bieden?
Ben je leerkracht, Remedial Teacher, Intern Begeleider, Kindercoach of MatriXcoach?

De cursus “Snel leren = leuk leren” biedt een totaalpakket aan studievaardigheden voor middelbare scholieren en studenten. Het laat deelnemers in een heldere, overzichtelijke opbouw zien hoe je je huiswerk kunt plannen en organiseren, maar ook hoe je de verschillende schoolvakken het beste kunt leren.

Daarnaast geeft de cursus inzicht in het effect van de houding en het gedrag (lees “denkpatroon”) van de deelnemer op de school- of studieresultaten en leer je vaardigheden als snellezen en mindmappen.

Het resultaat is direct zichtbaar omdat alles wat er tijdens de cursus wordt behandeld direct toepasbaar is op het huiswerk. Het meer en makkelijker leren in minder tijd is binnen enkele weken zichtbaar en dat brengt enorm enthousiaste en gemotiveerde cursisten met zich mee.

Adres locatie
BCN
Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht

Telefoon : 030 - 200 4232
Website:
Routebeschrijving
Trainingsdag
Dag 1:
12 mrt. 2022 | 09:30 - 17:00
Dag 2:
26 mrt. 2022 | 09:30 - 17:00
Studielift
Annemieke Groeneveld
Adriaan Dorsmanstraat 1
2202 XC Noordwijk
 

E-Mail: info@studielift.nl

Telefoon: 06 17 23 44 17
Website:
https://www.studielift.nl
AANMELDEN

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een adviesgesprek?