Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00
DEC
16

NASCHOLINGSDAG | Snel leren = leuk leren


Tijdens de opleiding
:
Word je zelf getraind in snellezen, mindmappen, geheugentechnieken en plannen
Ontvang je:

  • Cursusboek “Snel leren = leuk leren”,
  • Cursusmateriaal t.b.v. snellezen, mindmappen, leren leren
  • Folders, posters en ansichtkaarten waarop je je eigen bedrijfsnaam kunt zetten zodat je meteen na de eerste dag cursisten kunt gaan werven (Aanvullend materiaal is te koop via de webshop op het trainersportaal)
  • Uitgebreide trainersmap met hierin onder andere een kant en klaar draaiboek van de 6 lessen die we dag 2 uitgebreid doornemen
De trainersopleiding bied je de mogelijkheid om in twee dagen je eigen bedrijf op te starten als gecertificeerd trainer van de cursus "Snel leren = leuk leren".
Na de opleiding :
Kun je direct aan de slag als trainer van de cursus “Snel leren = leuk leren”.
Je verplicht je bij inschrijving voor de trainersopleiding dat je de cursus alleen mag aanbieden aan groepjes van 3-5 middelbare scholieren en studenten tegen de vastgestelde prijs van
€ 279,95 inclusief BTW en het cursusboek. Voor individuele trajecten geldt het uurtarief van de betreffende trainer.

Ben je een startende ondernemer op zoek naar een voordelige website (indien gewenst inclusief ontwerp logo en huisstijl), ook dat kan bij ons, klik hier voor meer informatie.

Na de eerste opleidingsdag kun je je aanmelden voor websitevermelding via de navigatie links. Na aanmelding ontvang je een mail met de factuur en inlogcodes zodat je direct kunt inloggen op het trainersportaal.

De vermelding op de site kost € 10,- per maand. Hiervoor krijg je tevens toegang tot een extra pagina voor trainers op www.time2control.nl met daarop meer bruikbare informatie, schema’s en planners. Verder krijg je een kortingscode om de cursusboeken “Snel leren = leuk leren” met € 5,- korting per stuk te bestellen. De verkoopprijs voor de cursisten blijft te allen tijde € 29,95 exclusief verzendkosten.

Extra informatie

Klik hier als je je alleen wilt aanmelden voor de nascholingsdag | Uitsluitend voor geregistreerde trainers!

Wil jij middelbare scholieren en studenten op weg helpen efficiënter te leren en huiswerk/studie beter te organiseren door hen de cursus “Snel leren = leuk leren” aan te bieden?
Ben je leerkracht, Remedial Teacher, Intern Begeleider, Kindercoach of MatriXcoach?

De cursus “Snel leren = leuk leren” biedt een totaalpakket aan studievaardigheden voor middelbare scholieren en studenten. Het laat deelnemers in een heldere, overzichtelijke opbouw zien hoe je je huiswerk kunt plannen en organiseren, maar ook hoe je de verschillende schoolvakken het beste kunt leren.

Daarnaast geeft de cursus inzicht in het effect van de houding en het gedrag (lees “denkpatroon”) van de deelnemer op de school- of studieresultaten en leer je vaardigheden als snellezen en mindmappen.

Het resultaat is direct zichtbaar omdat alles wat er tijdens de cursus wordt behandeld direct toepasbaar is op het huiswerk. Het meer en makkelijker leren in minder tijd is binnen enkele weken zichtbaar en dat brengt enorm enthousiaste en gemotiveerde cursisten met zich mee.

Adres locatie
NH Amsterdam
Van Leijenberghlaan 221
1082 GG Amsteradam

Telefoon : 020 541 4141
Website:
Routebeschrijving
Training dag
Datum:
16 december 2017 | 09:30 - 17:00
Time 2 Control
Annemieke Groeneveld
Adriaan Dorsmanstraat 1
2202 XC Noordwijk
 

Telefoon: 06 17 23 44 17
Website:
http://www.time2control.nl
AANMELDEN

Ben jij klaar voor onze trainersopleiding?