nieuwsbrief #10 | november 2014 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control
De 10e nieuwsbrief al weer van Time 2 Control in jullie mailbox, een nieuwsbrief in een nieuw jasje. En niet alleen de nieuwsbrief heeft een nieuwe look, ook onze website heeft een complete metamorfose ondergaan. Al onze vormen van communicatie zijn nu prachtig op elkaar afgestemd;  de website, folders, posters, banners, shoppers, alles in dezelfde strakke, herkenbare stijl, zodat je onze trainers op locatie makkelijk herkent.

Ben jij je al aan het voorbereiden op de komende toets-weken of tentamenweken? Op zoek naar een makkelijke manier om je planning te maken? Kijk eens bij onze planners op de website, hier vind je alle planners die tijdens de cursus “Snel leren = leuk leren” worden ingezet om jou goed op weg te helpen met plannen. Klik hier om naar deze pagina toe te gaan.

Twijfel je of de cursus jou gaat bieden wat je zoekt? In ons digibook vind je voorbeelden uit de praktijk waar jij jezelf ongetwijfeld in zult herkennen, via deze link kun je het boek inzien.

Heel veel succes met de komende toetsen en tentamens. Vind je toch dat je erg veel tijd kwijt bent aan je huiswerk en je cijfers te laag zijn? Ook na de kerstvakantie kun je weer bij veel trainers terecht voor de cursus. Er staan in het hele land trainers voor je klaar die de cursus geven, klik op deze link voor een trainer in je buurt.

Mocht je vragen hebben over de cursus of de mogelijkheden om trainer te worden, kun je me altijd mailen naar info@time2control.nl.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control

Time 2 Control

Van dinsdag 27 januari tot en met zaterdag 31 januari 2015 wordt de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2015 gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.
Ook Time 2 Control staat op deze beurs en is te vinden in hal 10, standnummer 10.G043.

Via de homepage van Time 2 Control kun je een gratis toegangskaart aanvragen.

Bovendien maak je bij inschrijving via onze site kans op leuke prijzen die je tijdens de NOT2015 meteen in onze stand kunt ophalen. Wij geven weg aan iedere:

  • 50e inschrijver: een big shopper “Snel leren = leuk leren”, kun je meteen al het materiaal dat je tijdens de beurs verzameld in een handige tas dragen.
  • 250e inschrijver: het cursusboek “Snel leren = leuk leren”, waarin alle aspecten van de succesvolle cursus aan bod komen.
  • 500e inschrijver: het cursusboek “Snel leren = leuk leren” inclusief het materialenpakket dat tijdens de cursus gebruikt wordt.
Op de beurs in onze stand komt de volledige lijst met inschrijvingen en de daarbij behorende winnaars te hangen.
Een gratis toegangskaart én kans op een leuke prijs? Schrijf je nu in via http://www.time2control.nl
Time 2 Control

Time 2 Control

Begin vorig schooljaar maakte mijn dochter de overstap van het basisonderwijs naar het middelbaar onderwijs. Deze overgang was moeilijker dan ze verwacht had.

De eerste periode had ze moeite om haar hoeveelheid huiswerk goed te organiseren. Het huiswerk kostte haar toch meer tijd dan ze gewend was. Ze kwam regelmatig tijd te kort voor het leren van de verschillende proefwerken. Ik vroeg me af of er geen manieren waren om deze leertijd van middelbare scholieren in te perken en leerlingen sneller te laten leren, zodat ze ook nog ruimte hebben voor vrije tijd.  Lees verder
Toen ik in de zomervakantie de website van Time 2 Control tegenkwam
en contact opnam met Annemieke, ontdekte ik dat ik niet alleen voor leerkrachten, maar ook voor scholieren en studenten een rol kon vervullen als motivatietrainer/coach. Het een versterkt het ander. Een docent die gemotiveerd is motiveert zijn studenten en de studenten die gemotiveerd zijn, motiveren de docent. 1 + 1 = 3 in zo’n geval, dus volgde ik de trainersopleiding “Snel leren = leuk leren”. Lees verder
Time 2 Control

Time 2 Control

Bij veel leerlingen merken we dat zij moeite hebben met plannen en lezen. De groep hoogbegaafde leerlingen heeft vooral moeite met leren leren. Omdat we iedereen zo goed mogelijk willen helpen, ben ik op zoek gegaan naar handvatten om de leerlingen dit ook aan te kunnen leren. Al zoekende kwam ik bij Time 2 Control. Ik verdiepte me in de cursus “Snel leren = leuk leren”, en werd meteen enthousiast! Dit is wat ik zocht!
Inmiddels zijn we ook gestart met het geven van de cursus “Snel leren = leuk leren”.  Met een groepje middelbare scholieren werken, dat komt niet zo vaak voor! Het blijkt ontzettend leuk te zijn. Lees verder
Er wordt van alle kanten aan jongeren getrokken, en puberbreinen zijn nu eenmaal ingericht op korte-termijn bevrediging. Schoolwerk staat niet hoog op het lijstje, hoewel ik deze jongeren ook stevig zie balen van hun slechte rapport of het eindeloze gezeur van hun ouders.

Sinds oktober ben ik gecertificeerd trainer “Snel leren= leuk leren”.
Wat ik jongeren door deze training hoop mee te geven, is de grip op hun eigen leerproces.

Pubers zijn graag eigen baas, en deze training sluit daar naar mijn idee naadloos op aan. Lees verder
Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control
 
Er zijn voor de opleiding van zaterdag 22 november en 6 december nog enkele plaatsen beschikbaar.
Voor de snelle beslisser:

Meld je nu aan en ontvang € 100,- korting, betaal € 795,- ipv € 895,- excl BTW en word trainer van de succesvolle cursus “Snel leren = leuk leren”

Deze aanbieding geldt voor inschrijvingen van zondag 2 november tot en met zaterdag 15 november, maar…… VOL = VOL! Klik hier om je aan te melden.
  • Het aanleren van een vaardigheid 30-40 dagen duurt?
  • Je concentratieboog nooit langer dan 45-60 minuten is?
  • De cursus “Snel leren = leuk leren” daarom in 6 lessen van 1 uur wordt gegeven zodat je het snellezen en mindmappen ook écht onder de knie krijgt, en alles wat je leert ook goed kunt opnemen.

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

 
 
Facebook Twitter