nieuwsbrief #11 | januari 2015 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control
Allereerst wensen wij je een fantastisch, leerzaam 2015, dat het een jaar mag worden waarin jij al jouw doelen haalt.

Wat zijn jouw doelen eigenlijk voor 2015?
Overgaan met een rapport zonder onvoldoendes? In één keer slagen voor je eindexamen?
Doelen stellen helpt je te focussen, en door te focussen concentreer jij je beter op je huiswerk met als gevolg stijgende resultaten.
Goed leren is namelijk niet alleen maar je boek pakken en de theorie doornemen.

Het is fascinerend hoe onze hersenen werken, en als je begrijpt hoe ze werken, kun je daar je manier van leren (leerstrategie) op aanpassen, dat klinkt vrij logisch toch?
Maar wat is een leerstrategie? En wat is jouw huidige leerstrategie? Als je dat weet, kun je deze wellicht verbeteren! Tijdens de cursus “Snel leren = leuk leren” ontdek jij jouw leerstrategie en krijg je tips en tools om deze te verbeteren.

Ga jij ook voor een totaalpakket aan studievaardigheden?
Zoek een trainer in jouw buurt en schrijf je in voor de cursus “Snel leren = leuk leren”, zodat jij ontdekt waar jouw talenten al liggen en waar je nog verbeteringen aan kunt brengen in jouw leerstrategie. Er staan in het hele land trainers voor je klaar die de cursus geven, kijk op https://www.time2control.nl/CURSIST/regio_overzicht.html voor een trainer in je buurt.

Twijfel je of de cursus jou gaat bieden wat je zoekt? In ons digibook vind je voorbeelden uit de praktijk waar jij jezelf ongetwijfeld in zult herkennen, via bijgaande link kun je het boek inzien. https://www.time2control.nl/bp_2017/index.html

Zit je in groep 8 en wil je nu al aan de slag met slimme studievaardigheden?
Speciaal voor jou start binnenkort de opstapcursus OP WEG NAAR “Snel leren = leuk leren”, kijk verderop in onze nieuwsbrief voor meer informatie.

Mocht je vragen hebben over de cursus of de mogelijkheden om trainer te worden, kun je me altijd mailen naar info@time2control.nl.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control
Van dinsdag 27 januari tot en met zaterdag 31 januari 2015 wordt de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2015 gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.
Ook Time 2 Control staat op deze beurs en is te vinden in hal 10, standnummer 10.G043.

Time 2 Control


Time 2 Control is met Studielift123 genomineerd voor de innovatie-award, en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

Vind jij ook dat Studielift123 een positieve bijdrage levert aan de leerprestaties en de sociale vaardigheden van leerlingen op middelbare scholen?

Stem dan op Studielift123 via deze link, dinsdag 27 januari, tijdens de eerste beursdag, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Time 2 Control

Via de homepage van Time 2 Control kun je een gratis toegangskaart aanvragen voor de NOT2015.

Als je je gratis toegangskaart aanvraagt, download dan meteen via de homepage de beursbon ter waarde van € 9,95.

In onze stand kun je voor slechts € 20,- het cursusboek aanschaffen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de bon downloaden, uitprinten, invullen en meenemen naar onze stand. We zien je graag!

Time 2 Control

Time 2 Control
Time 2 Control komt binnenkort met een gloednieuw concept voor leerlingen van groep 8 en de brugklas, namelijk OP WEG NAAR “Snel leren = leuk leren”, een opstapcursus van 3 lessen van één uur waarin je je agenda goed leert invullen en bijhouden, je aan de slag gaat met focuslezen, hoofd- en bijzaken uit een tekst leert halen, een project-mindmap maken en snel en makkelijk woordjes en begrippen leert leren.

Time 2 Control

De cursus is echt een opstapcursus naar “Snel leren = leuk leren”, beide cursussen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meerdere trainers “Snel leren = leuk leren” gaan OP WEG NAAR “Snel leren = leuk leren” binnenkort geven, je herkent ze aan de groene ballon op de overzichtskaart met trainers http://www.time2control.nl/CURSIST/regio_overzicht.html.

Zodra de cursus gaat starten, volgt er een extra nieuwsbericht.
Time 2 Control

Time 2 Control

Mijn naam is Annet Atsma. Sinds oktober 2014 ben ik gecertificeerd trainer “Snel leren= leuk leren”.
Inmiddels heb ik de eerste cursisten gehad en leerlingen met twijfels en vragen zien binnen komen en enthousiast zien vertrekken.

Een hele belangrijke vraag van één leerling was: “ Ik wil graag leren om toetsen van de talen goed voor te bereiden en de woordjes snel, leuk en effectief leren, kan dat eigenlijk wel? ”.  Lees verder
"Mensen zijn meer dan gedrag alleen", met deze woorden opende ik, Mildred van het Schip, in 2010 de deuren van mijn praktijk Coaching Lisse. Leerproblemen gaan vaak hand in hand met verschillende uitingen van gedrag. Wanneer je leert verder te kijken naar wat er daadwerkelijk aan de hand is en op zoek te gaan naar oplossingen, vind je samen handvatten voor nu en in de toekomst. De training Snel leren = leuk leren past dan ook naadloos in het systeem van Coaching Lisse. Inzicht krijgen en oplossingsgericht aan de slag op een eigenwijze en passende manier! Lees verder Time 2 Control
  • Je je langetermijngeheugen nooit “vol” krijgt met kennis en informatie?
  • Je wel kunt leren hoe je de informatie uit je langetermijngeheugen sneller en makkelijker op kunt roepen/omhoog kunt halen?
  • Je dit onder ander kunt doen door je linker- en rechterhersenhelft meer samen te laten werken?
  • Je dat met mindmappen fantastisch kunt doen?
  • Je kennis en informatie opslaat in je langetermijngeheugen door het minstens 5x te herhalen?
  • Het herhalen van een mindmap vele malen sneller gaat dan opnieuw je boek lezen?
  • Je dus uiteindelijk met een mindmap veel meer, makkelijker en sneller kunt opslaan in je langetermijngeheugen?

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

 
Facebook Twitter