nieuwsbrief #12 | februari 2015 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control
Dit is een extra nieuwsbrief naar aanleiding van de NOT2015 in Utrecht van 27 t/m 31 januari jl.

Mocht je onze stand bezocht hebben tijdens de NOT-dagen dan wil ik je daar hartelijk voor bedanken. Voor ons was deze beurs meer dan geslaagd met voor al onze concepten enorm veel enthousiaste en positieve belangstelling. Verderop in deze extra nieuwsbrief resultaten en bevindingen van de beurs én een prachtige aanbieding voor de trainersopleiding.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control Time 2 Control kijkt terug op een zeer succesvolle NOT-beurs.
We hebben genoten van de belangstelling en enthousiaste reacties van onze bezoekers.

Veel bezoekers hebben ons tevens nieuwe ideeën en inspiratie gebracht. Zo zullen wij ons de komende tijd gaan richten op een stuk maatwerk voor MBO-scholen, Politie-academies, ROC-scholen, Horeca, enzovoort. Kortom maatwerk in studievaardigheden.

Interesse voor één van onze concepten?  Wij zijn bereikbaar via info@time2control.nl of
06-17 23 44 17.
Time 2 Control
De trainersopleiding “Snel leren = leuk leren” van maart in Amersfoort zit bijna vol. Tijdens de beurs waren er veel Remedial Teachers, kindercoaches en andere onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar een praktisch, direct toepasbaar pakket aan studievaardigheden en veel van hen hebben dit gevonden in het cursuspakket “Snel leren = leuk leren”.
De beursaanbieding die wij voor bezoekers hadden willen wij uiteraard ook aan onze trouwe nieuwsbrieflezers aanbieden, daarom verlengen wij de aanbieding tot en met 14 februari, daarna is de aanbieding echt voorbij.

Wat houdt de beursaanbieding in: bij aanmelding tot en met 14 februari 2015 voor één van onze trainersopleidingen van 2015 krijg je een rollupbanner van de cursus én 1000 gepersonaliseerde folders (voorzien van gegevens en logo van je eigen praktijk) ter waarde van € 125,- cadeau.

Time 2 Control

Vermeld bij inschrijving bij de bijzonderheden: “beursaanbieding NOT”.
Nieuwsgierig naar de ervaring van andere trainers? Klik hier om een kijkje te nemen in ons best-practice ebook. Voor vragen kun je mailen naar info@time2control.nl of bellen naar 06-17 23 44 17.
Time 2 Control
Zeer opvallend was het tijdens de beursdagen dat veel professionals uit het basisonderwijs belangstelling toonden voor OP WEG NAAR “Snel leren = leuk leren”, de opstapcursus die basisscholieren voorbereidt op de middelbare school. Dit geeft een duidelijk signaal dat leerkrachten graag willen dat hun groep 8-ers goed voorbereid naar het Voortgezet Onderwijs gaan.

Time 2 Control

OP WEG NAAR “Snel leren = leuk leren” is een cursus van 3 lessen van één uur waarin je je agenda goed leert invullen en bijhouden, je aan de slag gaat met focuslezen, hoofd- en bijzaken uit een tekst leert halen, een project-mindmap maken en snel en makkelijk woordjes en begrippen leert leren.
De cursus is echt een opstapcursus naar “Snel leren = leuk leren”, beide cursussen sluiten naadloos op elkaar aan.

OP WEG NAAR “Snel leren = leuk leren” is een uitbreiding voor trainers “Snel leren = leuk leren”. Na de opleiding kun je, indien gewenst, direct de opstapcursus aanschaffen en beide trainingen aanbieden binnen je praktijk. Meer informatie over de opstapcursus via deze link.
Time 2 Control
Dat middelbare scholen, MBO’s en overige opleidingsinstituten zich bewust zijn van het belang van studievaardigheden is overduidelijk gebleken tijdens de beursdagen. Veel positieve en enthousiaste gesprekken zijn er gevoerd met onder andere mentoren, schooldecanen, teamleiders en opleidingscoördinatoren. De belangrijkste signalen dat Studielift123 aan de wensen van scholen tegemoet komt en die tijdens de beurs naar voren kwamen zijn:
  • Heldere, overzichtelijke lessen met per leerjaar een duidelijke leerlijn;
  • Opbouw in drie jaar naar persoonlijk profiel van leerlingen waarmee zij uiteindelijk zelf kunnen komen tot een juiste profiel-, studie- en beroepskeuze;
  • Werkbare lessen voor de docenten, met afwisselende werkvormen;
  • Betrekken van overige docenten bij studievaardigheden zodat deze sneller en beter beklijven bij de leerlingen;
  • Betrekken van ouders in het eerste leerjaar door ze niet alleen een presentatie te geven, maar ook de mogelijkheid om zelf een workshop snellezen, mindmappen en plannen te geven zodat de betrokkenheid ook inhoud krijgt;
  • Trainen en opleiden van zowel mentoren als docenten, versterken van teamkracht.
Omdat Time 2 Control de concepten in eigen beheer ontwikkelt is maatwerk altijd mogelijk, meer informatie over Studielift123 via www.studielift123.nl
Voor vragen, het maken van een afspraak of een passende offerte: info@studielift123.nl of 06-17 23 44 17.
 
Facebook Twitter