nieuwsbrief #25 | januari 2017 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control Hoera, Time 2 Control bestaat vandaag vijf jaar! En dat willen we uiteraard uitgebreid vieren. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat hebben we de afgelopen vijf jaar prachtige resultaten voorbij zien komen met de cursus en trainersopleiding “Snel leren = leuk leren”.

De titel van deze cursus doet zijn naam nog steeds met recht eer aan. Als het leren sneller en makkelijker wordt, wordt het langzaam ook steeds leuker. Ruim 2000 middelbare scholieren en studenten hebben inmiddels al ontdekt wat vaardigheden als snellezen, mindmappen en plannen voor hun school- of studieresultaten kunnen betekenen en daar zijn wij ongelofelijk trots op. Dit hadden we natuurlijk niet kunnen bereiken zonder ons professionele netwerk trainers “Snel leren = leuk leren”.

We willen hen dan ook bedanken voor hun inzet, enthousiasme en passie waarmee zij hun leerlingen op weg helpen om met minder weerstand en meer plezier huiswerk en studiewerk aan te pakken.
Ruim 165 geregistreerde trainers ontvangen vandaag een bedankpakket t.w.v. € 75,-. Met dit pakket kunnen zij hun werk als trainer verder ontwikkelen zodat ook in de toekomst zoveel mogelijk scholieren en studenten van hen mogen leren leren. Dat we met elkaar en door elkaar maar mogen blijven groeien en ontwikkelen als (all-in one) trainers “Snel leren = leuk leren”.

Trots presenteren wij vandaag een nieuwe module voor startende trainers én een nieuw product, namelijk de Time 2 Planner, jouw slimme studieplanner, zie verderop in deze nieuwsbrief.

Naast al onze trainers wil ik natuurlijk ook al onze cursisten bedanken voor hun vertrouwen, humor en harde werken. Op naar het 10-jarig jubileum, wie weet wat dat moment ons allemaal gaat brengen. Vergeet niet je gratis NOT-toegangskaart aan te vragen via onze website en kom gezellig langs bij onze stand, kun je meteen van onze beurs-aanbiedingen gebruik maken.

Wil je direct aan de slag als trainer “Snel leren = leuk leren” en/of OP WEG NAAR “Snel leren = leuk leren”? Kijk dan voor informatie, data en locaties op deze pagina. Of vraag onze uitgebreide informatiebrochure aan via ons aanvraagformulier, hierin vind je alles over onze concepten en mogelijkheden als trainer. Vergeet niet gebruik te maken van onze geweldige NOT-aanbiedingen.

Mocht je vragen hebben over de cursus of de mogelijkheden om trainer te worden, kun je me altijd mailen naar info@time2control.nl of bellen via 06-17 23 44 17.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control Zojuist van de pers verschenen:

De Time 2 Planner.

Het kon uiteraard niet uitblijven, een handige planner die niet alleen naadloos aansluit bij de cursus “Snel leren = leuk leren” maar voor iedereen een slimme studiehulp is. Of je nu voor het eerst je huiswerk moet gaan leren bijhouden of je doet op latere leeftijd een extra studie, de Time 2 Planner helpt je niet alleen snel en overzichtelijk je huiswerk of studiewerk bij te houden, er is meer dan voldoende ruimte om er meteen een SMART-planning in op te nemen.
De Time 2 Planner bevat geen data, deze kun je zelf invullen waardoor je hem op elk moment van het jaar, en bij iedere nieuwe periode of nieuw semester kunt gaan gebruiken.

Voor diegenen die al regelmatig met onze handige planners van de pagina 'handig om te hebben' werken: de (visuele) weekindeling, proefwerkplanner en het huiswerkschema zijn in de Time 2 Planner opgenomen. Na elke periode dus meteen jouw toetsen in kaart brengen en plannen in jouw slimme studiehulp.

De Time 2 Planner is in onze webshop per vier stuks voor € 14,- te bestellen. Wil je graag beginnen met één Time 2 Planner? Die kun je voor € 4,- aanschaffen op de NOT-beurs of bij onze geregistreerde trainers, klik op deze link voor een trainer in jouw buurt.

Nieuwsgierig hoe onze Time 2 Planner er van binnen uit ziet? Kijk op deze pagina.
Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control
Na de Time 2 Planner volgt uiteraard ook een jaaragenda. Wij willen jouw hulp daarbij graag inschakelen, want wie kan er nu beter vertellen hoe een ideale Time 2 Plan-agenda eruit moet zien dan de gebruiker, jij dus!
Vul de vragenlijst in op de Time 2 Planner pagina. Is jouw idee vernieuwend en goed toepasbaar? Dan passen wij het toe en ontvang jij de eerste Time 2 Plan-agenda cadeau.
Time 2 Control
In onze vorige nieuwsbrief  heb ik uitgebreid aandacht besteed aan hoe je als trainer start en aan cursisten komt. Dit verhaal krijgt in 2017 een mooi vervolg met de it’s time 2 get started-module.

Deze module is bedoeld om startende trainers op weg te helpen door hen inzicht in zichzelf en hun praktijk te bieden. Het pakket bestaat uit een gedrukt logboek en een zestal nieuwsbrieven. In die nieuwsbrieven vertel ik jou hoe je dit logboek voor jezelf kunt gebruiken. Zo kun je van het logboek een persoonlijk groeidocument maken waarin je jouw wensen, doelen en prioriteiten kunt noteren, actielijsten op kunt stellen en de vorderingen van jouw eerste 20 cursisten kunt bijhouden. Uiteraard is hierbij ook gedacht aan evaluatie, bijsturen en door-ontwikkelen. Dit logboek in combinatie met de zes nieuwsbrieven zal dit jubileumjaar gratis aangeboden worden aan elke nieuwe trainer die zich registreert.
Daarna is het verkrijgbaar voor €69,95. De module is inbegrepen bij de NOT-aanbiedingen twee, drie en vier. 
Time 2 Control
Time 2 Control omdat een goed begin nog altijd het halve werk is!
Time 2 Control
Time 2 Control Jonna van Egeraat | Praktijk van Egeraat

Sinds ik in 2015 de cursus tot trainer “Snel leren = leuk leren” heb gevolgd komen daar ook de groepslessen voor groep 8 (OP WEG NAAR) en het VO (“Snel leren = leuk leren”) bij. Tijdens de opleiding groeide mijn enthousiasme bij dit concept alleen nog maar meer. Dit werkt!

Sindsdien hebben we al vele groepjes pubers begeleid in het plannen, maken en leren van hun huiswerk. Lees verder
Rianne Kint | Kansrijk Kint

In mijn praktijk heb ik juist oog voor kinderen met eigen gaven en talenten. Ik probeer kinderen te begrijpen en naast het kind te gaan staan. Structuur bieden, kleine stappen zetten vanuit een positieve houding , beginnen bij die dingen die wel goed gaan, namelijk coachen op een oplossingsgerichte manier, is mijn aanpak. Trainer worden van de cursus “Snel leren= leuk leren” sprak mij aan omdat kinderen op gestructureerde manier tijdens het leren op weg worden geholpen.
Lees verder
Time 2 Control

Time 2 Control Inge Vollaard | Praktijk Lorentz

Vorig jaar ben ik gestart met praktijk Lorentz voor onderwijs en opvoeding in Leiden. Ik wilde mijn behandel- en adviesaanbod zo breed mogelijk maken. Omdat ik vooral in het (speciaal) basisonderwijs heb gewerkt, zocht ik uitbreiding van mijn kennis en kunde om ook oudere scholieren te kunnen helpen. Zodoende kwam ik op het spoor van de training "Snel leren = leuk leren" en dat bleek een schot in de roos te zijn. Later volgde ik ook de vervolgtraining voor het pakket OP WEG NAAR voor groep 7 en 8 en de aangepaste versie voor VMBO-scholieren. Lees verder
Time 2 Control
Time 2 Control
 
Eind februari komt onze volgende nieuwsbrief uit. Wil jij jezelf daarin voorstellen als kersverse trainer? Pak dan nu je kans en meld je aan voor de opleiding van 4 en 18 februari in Den Bosch, er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.
Natuurlijk pak je meteen één van onze NOT-aanbiedingen mee. De eerste drie aanmeldingen die gebruik maken van NOT-aanbieding twee, drie of vier en aangeven in de nieuwsbrief van februari te willen staan zijn onze volgende nieuwsbrief van de partij.

En natuurlijk krijgen deze trainers ook meteen onze gloednieuwe it’s time 2 get started-module en onze Time 2 Planner (zie hierboven in deze nieuwsbrief).
Time 2 Control
Time 2 Control Uit de LinkedIn post: Hoe werkt dat brein van ons nu eigenlijk? – 11-12-2016
Hoofdstuk 6 van het cursusboek en les 5 van de cursus "Snel leren = leuk leren"
 gaat over de werking van onze hersenen en het geheugen. Hoe meer kennis we over ons brein hebben, hoe slimmer we gebruik kunnen maken van deze prachtige grijze massa. Bij geheugentechnieken denken wij al snel aan allerlei slimme manieren om oodschappenlijstjes te onthouden.
En absoluut, de loci-route is niet voor niets een onderdeel van de cursus. Het is een snel aan te leren techniek om een volgorde van gebeurtenissen, een spreekbeurt of een lastige rij woorden te onthouden.
Maar geheugentechnieken zorgen er (nog) niet voor dat je ook snel en efficiënt je huiswerk kunt doen. Breinkennis helpt je hiermee verder op weg. Klik hier voor het volledige artikel.
Time 2 Control
Time 2 Control

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

 
Facebook Twitter