nieuwsbrief #28 | april 2017 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control
Kun en ga jij heerlijk genieten van de meivakantie of toch niet echt?
Knaagt er misschien toch iets omdat je eigenlijk nog heel veel moet doen voor school of je eindexamens? Een goede planning geeft overzicht en rust waardoor je op de vrije momenten ook echt kunt relaxen en genieten!

In deze nieuwsbrief informatie over onze examenplanner en -tips, ons gloednieuwe best practice digibook, de voorjaarsaanbieding en uiteraard stellen wij weer drie trainers aan je voor.

Tot slot onze LinkedIn blog Onvoldoende gehaald? Ga op zoek naar de reden hiervoor! Hierin wordt uitgelegd op welke momenten het in het leerproces mis kan gaan en wat je hieraan kunt doen.

Lijkt het jou leuk om als trainer zowel scholieren, studenten als ouders op weg te helpen met snellezen, mindmappen en andere slimme studievaardigheden?

Kijk dan voor informatie, data en locaties op deze link. Of vraag onze uitgebreide informatiebrochure aan via dit aanvraagformulier, hierin vind je alles over onze concepten en mogelijkheden als trainer.

Mocht je vragen hebben over de cursus of de mogelijkheden om trainer te worden, kun je me altijd mailen naar info@time2control.nl of bellen via 06-17 23 44 17.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control Zit jij in jouw examenjaar?
Een goed begin is het halve werk dus start NU met het invullen van onze handige
Examenplanner, die voor je klaar staat op onze gratis downloadpagina.

Wil je dit in één keer goed doen? Maak dan een afspraak met één van onze trainers om in twee korte sessies een haalbare, persoonlijke examenplanning te maken, je vindt al onze trainers via deze link.

Kun je nog wel wat tips gebruiken? Like dan onze Facebookpagina
Time 2 Control
Met trots presenteren wij ons nieuwe best practice digibook, met 22 verhalen uit de praktijk van onze trainers. Uit de verhalen blijkt elke keer weer dat je leert met vallen en opstaan, oefenen en herhalen.

Uiteindelijk stijgt de motivatie en daalt de weerstand richting school en huiswerk en dat is waar al onze netwerktrainers voor staan.

Lees de verhalen, deze editie gekoppeld aan een thema, via deze link.
Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control Denise Lemaire | Jij & Iq

In mijn begeleiding, maar ook thuis met mijn eigen kinderen, merk ik dat veel begaafde kinderen weinig kaas hebben gegeten van leerstrategieën en studievaardigheden. Aan de ene kant komt dat doordat zij tot nu toe op school nauwelijks moeite hoefden te doen om iets te leren of begrijpen.  Er was gewoon geen noodzaak en dus weinig gelegenheid om deze vaardigheden te ontwikkelen. Aan de andere kant zien deze kinderen ‘je best doen’ vaak als een teken van ‘dom’ zijn. Het is dan een hele stap om toch te gaan investeren in beter leren leren!. Lees verder
Ine Meijer | De Omslag

‘Ik ga iets heel anders doen’, dacht ik toen ik in 2014 stopte met lesgeven, maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Al heel gauw kwam ik erachter dat mijn hart toch in het onderwijs ligt. Ik geniet ervan als ik kinderen iets kan leren en dan het liefst zo dat ik ieder kind voldoende aandacht en tijd kan geven. De vraag was: ‘Waar vind ik de manier om dat ideaal te bereiken?’. Lees verder
Time 2 Control
Time 2 Control Wilma Vroomhout | RT Kindercoach Maassluis

Op het ROC maak ik kennis met pubers en jong volwassenen, een nieuwe doelgroep.
Met hun eigen-aardigheden en obstakels waar ze tegen aan lopen. Zoals het lezen van (al die) boeken, het maken van een samenvatting, het plannen van hun leerwerk in de aanloop naar een toetsweek om maar een paar voorbeelden te noemen. Ongeveer gelijk met het starten van mijn nieuwe baan maakte ik kennis met het concept van Time 2 Control, bestaande uit een volledig aanbod wat betreft studiebegeleiding.
Lees verder
Time 2 Control
Time 2 Control

Uit de LinkedIn post: Onvoldoende gehaald? Ga op zoek naar de reden hiervoor! 26-03-2017

Je kind of leerling komt boos of verdrietig thuis met een dikke onvoldoende terwijl hij of zij nog wel zo hard had geleerd. Hoe help je je kind dan om hier van te leren zodat het bij een volgende toets beter gaat? Er zijn in de aanloop naar een toets vier momenten waarop het mis kan gaan en er een onvoldoende gehaald kan gaan worden.
Het is belangrijk om te achterhalen op welk moment het mis gaat zodat je passende hulp kunt bieden.
Lees verder

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

 
Facebook Twitter