nieuwsbrief #2 | juli 2013 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control

We naderen de zomervakantie en helaas gaan er veel kinderen twijfelachtig door naar het volgende schooljaar. Wil je dat jouw kind het volgend schooljaar wat makkelijker en rustiger heeft met school en huiswerk? Laat hem of haar dan een cursus "Snel leren = leuk leren" volgen. Binnen 6 weken inzicht en overzicht met betrekking tot al het schoolwerk. Je kind leert hoe hij of zij het meest efficiënt én effectief het huiswerk plant en organiseert, maakt en leert. Meer en makkelijker leren in minder tijd.
Vanaf 7 september starten de cursussen weer in Noordwijk. Na de herfstvakantie starten ze op meerdere plaatsen verdeeld over het land. Kijk vanaf oktober op www.time2control.nl voor een overzicht van "Snel leren = leuk leren"-trainers.
Annemieke Groeneveld – Time 2 Control

Time 2 Control
Het is zo ver! Het cursusboek "Snel leren = leuk leren" is vanaf heden te bestellen via deze link.
Dit boek wordt als cursusboek gebruikt bij de cursus "Snel leren = leuk leren" van Time 2 Control. Hierin worden alle onderwerpen beschreven die tijdens de cursus aan bod komen.
Let op: de cursus "Snel leren = leuk leren" wordt alleen gegeven door gecertificeerde trainers.

Wil je mee loten naar een gratis cursusboek?
Like onze facebookpagina, bij elke 50 likes wordt er een boek verloot en gratis toegezonden!

Klik op de Facebook button onderaan deze pagina en "vind ons leuk" op de Time 2 Control pagina!
Time 2 Control
Time 2 Control
De opleiding tot trainer "Snel leren = leuk leren" wordt vanaf komend najaar in Noordwijkerhout, Amersfoort en Waalwijk gegeven, zowel op vrijdag als op zaterdag.
Veel van de aangemelde trainers hebben nu al cursisten voor na de herfstvakantie.
Dit betekent dat zij hun investering vooraf al hebben terugverdiend aangezien de cursus in groepjes van 3-5 leerlingen wordt gegeven. Een uitstekende investering dus in deze tijd. Lees verder...
Voor wie het succesverhaal van de eerste nieuwsbrief heeft gelezen, http://www.time2control.nl/nieuwsbrief/nieuwsbrief_1_2013.html, dit succes kreeg nog een prachtig vervolg. De jongedame in kwestie stond er in januari dusdanig zwak voor op school dat VMBO-TL nog moeizaam kon gaan worden. Zij zat in een combiklas VMBO-HAVO. Tijdens de cursus "Snel leren = leuk leren" stegen haar cijfers al en daalde haar weerstand voor wat betreft school en huiswerk. Lees verder...
  • Je met mindmappen zowel je rechter hersenhelft als je linker hersenhelft stimuleert waardoor je veel meer kunt onthouden.
  • Je met mindmappen het grote verschil maakt tussen leren en begrijpen van de stof? Dankzij de mindmap zie je de verbanden uit je leerstof beter en kun hetgeen je hebt geleerd ook toepassen in plaats van alleen maar opnoemen.
 

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.
Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

 
 
 
Facebook Twitter