nieuwsbrief #30 | augustus 2017 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control
Deze week gaan de scholen in regio midden weer aan de slag, ik hoop dat iedereen heeft genoten van een heerlijke vakantie en uitgerust aan een nieuw schooljaar gaat beginnen.

Heb je ons gratis e-book Time 2 Organise je huiswerk(plek) al gedownload? Hierin staan heel veel tips om je huiswerkplek en je schoollocker slim in te richten. Ook vind je hier een materiaallijst die je kunt gebruiken om al je spullen aan te schaffen en geven we tips om goed aantekeningen te maken. Tot slot geven we per schoolvak tips voor het leren en maken van je huiswerk. Verderop in de nieuwsbrief meer informatie en de downloadlink.

Vanaf heden zijn onze leerkaartjes en mindmapkaartjes, welke door onze trainers al vijf jaar succesvol worden ingezet bij de cursus “Snel leren = leuk leren”, voor iedereen verkrijgbaar, zie verderop in deze nieuwsbrief.

Lijkt het jou leuk om als trainer zowel scholieren, studenten als ouders op weg te helpen met snellezen, mindmappen en andere slimme studievaardigheden? De trainingsdata voor het komend seizoen staan reeds op onze website, net als onze cursusdata voor scholieren.

Kijk voor informatie, data en locaties op deze pagina. Of vraag onze uitgebreide informatiebrochure aan via deze link, hierin vind je alles over onze concepten en mogelijkheden als trainer.

Mocht je vragen hebben over de cursus of de mogelijkheden om trainer te worden, kun je me altijd mailen naar info@time2control.nl of bellen via 06-17 23 44 17.

Ik wens iedereen een fantastische zomer en ontmoet je graag vanaf september bij mij thuis voor de cursus of op één van onze trainingslocaties voor de opleiding tot trainer.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control Wat wordt jouw doel dit nieuwe schooljaar? Wat wil jij graag bereiken? Als je aan het eind van het schooljaar terugkijkt, wat zou je dan graag over dit schooljaar willen zeggen?

Het stellen van een doel helpt je beter focussen en gerichter aan de slag te gaan met je huiswerk. Als je totaal niet weet waar je iets voor doet, dan motiveert dat nauwelijks. Weet jij waarom je geschiedenis of wiskunde zou moeten leren? Vraag eens in de eerste schoolweken aan jouw docenten waarom je dat vak zou moeten leren. Wie weet wat voor verrassende en enthousiaste reacties je krijgt.
Zo leer je meteen meer over je nieuwe docenten en begrijp je wat de verschillende schoolvakken kunnen bijdragen aan jouw schoolcarrière.

Als je beter begrijpt wat de verschillende schoolvakken jou kunnen leren, kan dat jou helpen om doelen te stellen. Lees ook meteen even de LinkedIn post ‘de enige domme vraag is een niet-gestelde vraag’  verderop in de nieuwsbrief. Vragen stellen is namelijk heel belangrijk, en toch hebben veel scholieren er moeite mee.

Meteen aan de slag met doelen stellen? Op onze downloadpagina ‘Handig om te hebben’ vind je een doelentabel met stappenplan (en nog veel meer handige planners :-).
Time 2 Control
Het grote succes van de cursus “Snel leren = leuk leren” is nu voor iedereen verkrijgbaar!
In alle feedback van de afgelopen vijf jaar cursus “Snel leren = leuk leren” is gebleken dat het leren van woordjes, begrippen en formules met behulp van onze leer- en mindmapkaartjes enorm waardevol en handig is voor alle cursisten. En daarom zijn vanaf nu onze slimme kaartjes voor iedereen te bestellen in onze webshop.
De pakjes kosten € 4,- per stuk incl. BTW en bevatten 5x 50 kaartjes van stevig 160-grams papier in 5 kleuren. Zie voor meer informatie, tips en onze deel, like en winactie op Facebook
Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control Dé must have voor elke middelbare scholier, student en begeleider, een gratis e-book van 28 pagina’s boordevol slimme tips.

- Ben jij veel tijd kwijt aan het zoeken naar je spullen?
- Heb je meerdere plekken waar je je huiswerk maakt?
- Weet je nooit waar(mee) je moet beginnen als je thuis komt?
- Leer je vandaag wat je morgen moet weten en begin je bij een proefwerk weer opnieuw met je hoofdstuk?
- Heb je moeite met talen, of juist de exacte vakken?

Download dan nu ons e-book en organiseer:
  • Je huiswerkplek en -materiaal.
  • Je schooltas, locker en laptop.
  • Je mobiele studie-box.
  • Je aantekeningen, agenda & planner.
En verder veel slimme huiswerk- en leertips, dus download dit slimme
e-book meteen via deze pagina.
Time 2 Control
De zomeractie loopt bijna ten einde. Omdat een aantal belangstellenden
nog willen overleggen met school verlengen wij de actie tot en met 15
september, en dan stopt ie echt.
Meld je nu snel aan voor één van onze pakketten en ontvang €100,- korting.

Vergeet niet de actiecode ‘zomeractie2017’ te vermelden, alleen met code
wordt de korting toegepast.
Meer informatie over de opleiding en mogelijkheden als trainer vind je in de Informatiebrochure via deze link.

Een overzicht van onze pakketten vind je hier!
Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control Uit de LinkedIn post: Je mag me helpen, maar ik ga écht niet mindmappen!

Thomas is een vrolijke en sociale buurjongen mij die, geplaagd door dyslexie én AD(H)D, altijd hard heeft moeten werken op school. Na school ging hij elke dag meteen door naar een huiswerkbegeleider zodat hij thuis geen stress en gedoe om huiswerk meer had. Na vmbo-tl stroomde Thomas door naar de havo en ook die heeft hij met hard werken weten te halen.
Lees verder
Time 2 Control
Time 2 Control Uit de LinkedIn post: De enige domme vraag is een niet-gestelde vraag

Tijdens de trainersopleiding krijg ik veel vragen en daar ben ik altijd heel blij mee. Voor mij is een vraag namelijk een bevestiging dat die persoon aandacht heeft voor mijn verhaal en graag wil begrijpen wat ik vertel of uitleg. Ik ga dan ook altijd net zo lang op die vraag in, totdat ik een tevreden bevestiging krijg dat deze volledig is beantwoord.
Wat ik soms jammer en zelfs pijnlijk vind, is dat veel van deze vragen beginnen met: “Het is misschien een domme vraag maar…..”Lees verder

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

 
Facebook Twitter