nieuwsbrief #34 | maart 2018 | open online
 
Time 2 Control
 
Time 2 Control
Jaaaaaaaaaaaaaaa het is zover, de lancering van zowel onze nieuwe website, de nieuwe opmaak en huisstijl van onze boeken, als ons nieuwe concept Actief leren leren voor leerlingen vanaf 3 havo!

In deze nieuwsbrief en op onze nieuwe website kun je er alles over lezen, ik hoop dat je er net zo enthousiast over bent als ik! :-)

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control
 
Na maanden voorbereiden, onderzoek, studie, schrijven, opmaken, redigeren, besprekingen met vormgever en drukker is het dan zover, het nieuwe concept Actief leren leren is klaar voor lancering.

De eerste leerlingen zijn zeer enthousiast en een flinke groep trainers “Snel leren = leuk leren” staat te popelen om met dit nieuwe concept aan de slag te gaan.
Time 2 Control
Het cursusboek is vanaf vandaag verkrijgbaar in onze webshop en je kunt je nu al opgeven voor een cursus Actief leren leren in Noordwijk of Leiden in september.

De eerste trainersopleiding waar je je voor aan kunt melden is op 29 september en 13 oktober in Zwolle, schrijf je snel in, want per locatie zal er slechts één opleiding per jaar worden aangeboden!

Informatie over de trainersopleiding vind je via deze link.
 
Time 2 Control
Time 2 Control blijft groeien en ontwikkelen en hierdoor werd het hoog tijd voor een nieuwe website waarbij alles mooi, overzichtelijk en vindbaar is. Ik wil je dan ook van harte uitnodigen om een kijkje te nemen op onze volledig vernieuwde, responsive website (dus ook goed te bekijken op tablet en mobiel) gemaakt door YMY Re-Lated | Webcommunicatie.

Trainers, scholieren, studenten, ouders en scholen vinden via hun eigen button de informatie die voor hen van toepassing is. Voor trainers hebben wij inmiddels een breed scala van maar liefst elf pakketten om mee aan de slag te gaan.

In totaal kun je als trainer vijf verschillende cursussen en twee soorten workshops voor volwassenen aanbieden.
Time 2 Control
Time 2 Control
Ons cursusboek “Snel leren = leuk leren” heeft een nieuwe opmaak en cover gekregen, net als onze slimme Time 2 Planner. Daar willen we jou graag kennis mee laten maken, net als natuurlijk met ons gloednieuwe cursusboek Actief leren leren.

Daarom hebben we speciaal voor jou onderstaande aanbiedingen:
  • Cursusboek “Snel leren = leuk leren” van € 29,95 voor € 24,95
    (inclusief een Time 2 Planner t.w.v. € 3,99).
  • Cursusboek Actief leren leren van € 29,95 voor € 24,95.
  • SET cursusboek “Snel leren = leuk leren” + cursusboek Actief leren leren + Time 2 Planner in handige transparante koffer van € 55,- nu voor slechts € 45,-.
Let op: Deze aanbiedingen gelden alleen in onze webshop van 18 t/m 25 maart 2018.
Lijkt het jou leuk om als trainer zowel scholieren, studenten als ouders op weg te helpen met snellezen, mindmappen en andere slimme studievaardigheden? De trainingsdata voor het komend seizoen staan reeds op onze website, net als onze cursusdata voor scholieren.

Kijk voor informatie, data en locaties op deze pagina. Of vraag onze uitgebreide informatiebrochure aan via deze link, hierin vind je alles over onze concepten en mogelijkheden als trainer.

Mocht je vragen hebben over de cursus of de mogelijkheden om trainer te worden, kun je me altijd mailen naar info@time2control.nl of bellen via 06-17 23 44 17.

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl

ADRES
Time 2 Control
Adriaan Dorsmanstraat 1
2202 XC Noordwijk

CONTACT
06 17 23 44 17
info@time2control.nl
www.time2control.nl