nieuwsbrief #37 | november 2018 | open online
 
Time 2 Control
 
Time 2 Control


Wow, voordat je het weet is het al weer november, maken we ons op voor de toetsen voor de kerstvakantie en naderen we al weer het nieuwe jaar. En dat jaar gaat knallend beginnen met een gloednieuwe cursus voor studenten én de NOT-beurs in Utrecht. Meer hierover, onder andere over onze beursbon voor een gratis Time 2 Planner, lees je in deze nieuwsbrief.

Verder in deze nieuwsbrief:

  Study SMART – speciaal voor HBO- en WO-studenten.
  Interview met onze eerste stertrainer.
  Trainers “Snel leren = leuk leren” aan het woord.
  Gratis e-book Time 2 Organise je huiswerk(plek).
  Gratis toegangskaart en beursbon – NOT2019.
  Blog oktober 2018: Plannen – NOT-beurs versus toetsweek.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control

Effectief en efficiënt studeren vraag om discipline en doorzettingsvermogen, maar vooral ook om een goede, tijdige planning. Speciaal voor studenten zijn de concepten “Snel leren = leuk leren” en Actief leren leren samengevoegd en studie-proef gemaakt in de cursus Study SMART, een cursus van zes lessen à anderhalf uur voor HBO- en WO-studenten. (MBO-studenten adviseren we “Snel leren = leuk leren” en/of Actief leren leren te volgen).

 

Tijdens de cursus Study SMART ga je efficiënt en effectief leren studeren vanuit jouw eigen kwaliteiten en vaardigheden. Je gaat leren reflecteren op je eigen studeerhouding en studeergedrag en ontdekken welke invloed jouw mindset en motivatie op je studieresultaten hebben. Je leert focussen op hetgeen waar je invloed op hebt en je gaat met behulp van jouw eigen ideale studeermix  jouw persoonlijk studeerplan samenstellen.

Trainers die beide opleidingen tot trainer “Snel leren = leuk leren” en Actief leren leren hebben gevolgd, kunnen zich aanmelden voor de nascholingsdag om trainer Study SMART te worden. De eerste nascholingsdag vindt zaterdag 12 januari 2019 plaats. Vanaf die datum zullen onze trainers de cursus Study SMART aan gaan bieden. Meer informatie over de cursus vind je hier. Meteen trainer worden? Meld je dan aan voor pakket 8 of 11.
 
Time 2 Control
Met ingang van dit schooljaar mogen wij onze eerste stertrainers in ons netwerk verwelkomen. Een stertrainer is een gecertificeerd trainer die minimaal vijf jaar lid van ons netwerk is én minimaal 50 leerlingen heeft getraind met de cursus “Snel leren = leuk leren”.

Onze eerste stertrainer is Igna Mulder van Leren bij Igna uit Delft.
Zij gaf antwoord op de onderstaande vijf vragen.

 • Wat was 5 jaar geleden jouw motivatie om de trainersopleiding “Snel leren = leuk leren” te gaan volgen? En wat is jouw motivatie vandaag de dag?

 • Wat is volgens jou de kracht van de cursus?

 • Welk succesmoment van (één van) je cursisten is je het meeste bijgebleven?

 • Op welk resultaat ben je het meest trots?

 • Waarom zou elke VO-leerling deze cursus moeten volgen?
 

Lees hier haar hele interview.Mijn naam is Jacoline Straver en in 2016 ben ik begonnen met Spark Coaching met het doel kinderen en jongeren te helpen om hun schooltijd goed door te komen en beter voorbereid te zijn op de keuzes waarvoor zij in deze periode staan. Als moeder van drie opgroeiende tieners zie ik bijna dagelijks dat er veel van onze kinderen wordt verwacht en dat er veel op hen afkomt. Door het vrijwilligerswerk wat ik doe op zowel de basisschool als op de middelbare school maak ik van dichtbij mee voor welke uitdagingen leraren en leerlingen in het moderne onderwijs staan. Lees verder

Ik ben op training gegaan bij Time 2 Control om mij de cursus “Snel leren=leuk leren” eigen te maken. Tijdens deze training heb ik zelf mogen ervaren hoe je in een korter tijdsbestek sneller kunt leren lezen, je beter leert focussen en hoe je op een slimme wijze je huiswerk/toetsen kunt plannen. Ik heb tijdens deze training vaak gedacht: “had ik dit destijds zelf maar geweten. Dat had me veel tijd en energie bespaard!” En dat is juist hetgeen wat ik de jongeren van nu gun; effectief leren zodat er ook tijd overblijft voor leuke dingen! Lees verder


Dé must have voor elke middelbare scholier, student en begeleider, een gratis e-book van 28 pagina’s boordevol slimme tips.Organiseer:
 • Je huiswerkplek
 • Je huiswerkmateriaal
 • Je aantekeningen
 • Je schooltas & -locker
 • Je laptop
 • Je mobiele studie-box
 • Je agenda & planner
En verder:
 • Huiswerktips
 • Leertips per vak
 • Slimme websites en interessante links

Download dit slimme e-book meteen via deze link.

Ben jij van plan om van dinsdag 22 januari t/m zaterdag 26 januari de NOT-beurs in Utrecht te bezoeken? Wij ontvangen je graag in onze stand, hal 1 standnummer 01E071, waar wij uiteraard mooie beursaanbiedingen hebben en jou graag alles vertellen over onze concepten.

Een gratis toegangskaart kun je downloaden via onze homepage.

Download meteen onze beursbon en ontvang een gratis Time 2 Planner of € 5,- korting op de reeds geldende beursaanbiedingen.


Leren plannen, is dat nu echt zo belangrijk? Nou wat mij betreft wel, want plannen is een vaardigheid die je je hele leven nodig hebt om dingen goed en op tijd voor elkaar te krijgen. Maar wat heeft plannen van een toetsweek of tentamenperiode nou te maken met de NOT-beurs zul je denken.Je leest het in deze blog.
Lijkt het jou leuk om als trainer zowel scholieren, studenten als ouders op weg te helpen met efficiënter leren leren? De trainingsdata voor het komend seizoen staan reeds op onze website, net als onze cursusdata voor scholieren.

Kijk voor informatie, data en locaties op deze pagina. Of vraag onze uitgebreide informatiebrochure aan via ons online aanvraagformulier, hierin vind je alles over onze concepten en mogelijkheden als trainer.

Mocht je vragen hebben over de cursus of de mogelijkheden om trainer te worden, kun je me altijd mailen naar info@time2control.nl of bellen via 06-17 23 44 17.

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl

ADRES
Time 2 Control
Adriaan Dorsmanstraat 1
2202 XC Noordwijk

CONTACT
06 17 23 44 17
info@time2control.nl
www.time2control.nl