nieuwsbrief #38 | januari 2019 | open online
 
Time 2 Control
 
Time 2 Control

Time 2 Control kijkt terug op een leuke en succesvolle NOT-beurs. We hebben genoten van de belangstelling en enthousiaste reacties van onze bezoekers en willen graag iedereen bedanken die een bezoek aan onze stand heeft gebracht.

Tijdens alle gesprekken die onze trainers met de bezoekers hebben gevoerd, is weer gebleken hoeveel behoefte er is onder middelbare scholieren en studenten om effectiever en efficiënter te leren leren. En dan is een praktische, direct inzetbare, cursus van zes lessen van een uur goed te doen en te overzien. Het werken in kleine groepen werkt heel prettig omdat onze trainers voldoende individuele aandacht aan de cursisten kunnen schenken, en tevens gebruik kunnen maken van de dynamische groepskracht om elkaar te stimuleren en te motiveren.

Dat onze concepten in de dagelijkse praktijk werken was ook nu weer duidelijk zichtbaar door de enthousiaste manier waarop onze trainers de bezoekers te woord stonden. Zij zijn tenslotte degenen met praktijkervaring en zien wekelijks de positieve effecten van het geven van de cursus “Snel leren = leuk leren” en Actief leren leren.

Wil jij direct aan de slag als trainer “Snel leren = leuk leren” en/of Actief leren leren? Kijk dan voor informatie, data en locaties op deze pagina.

Of vraag onze uitgebreide informatiebrochure aan via onze website , hierin vind je alles over onze concepten en mogelijkheden als trainer.

Mocht je vragen hebben over de cursus of de mogelijkheden om trainer te worden, kun je me altijd mailen naar info@time2control.nl of bellen via 06-17 23 44 17.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control

 
Time 2 Control
 

Tijdens de beurs hebben we veel docenten, Remedial Teachers, kindercoaches en andere onderwijsprofessionals gesproken die op zoek zijn naar praktische, direct toepasbare pakketten studievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling en velen van hen hebben dit gevonden in de cursuspakketten “Snel leren = leuk leren” en Actief leren leren.

Wil jij ook praktisch met je leerlingen aan de slag, en hen meer en makkelijker in minder tijd leren leren?

Onze aanbieding van 10% extra korting op al onze pakketten loopt tot en met 14 februari. Wacht niet te lang want vol = vol.
 
Meer informatie over onze opleidingen, data, locaties, tarieven en pakketten vind je via deze link.
 
Time 2 Control

In aanloop naar de NOT-beurs hebben we vanaf 3 december 2018 in 50 dagen met 50 informatieve posts afgeteld naar de grootste onderwijsbeurs van ons land.

Bij elke post zie je uit welke concepten de informatie komt. De posts zullen tot 1 maart op de site beschikbaar zijn, dus neem voor die tijd een kijkje! https://www.time2control.nl/CURSIST/not_50.html

Time 2 Control

Woensdagmiddag 16 januari om twee uur stapt Daniëlle mijn woonkamer binnen. Een mooie jongedame van 18 jaar oud, eerstejaars studente medicijnen. Daniëlle heeft in september 2013 de cursus “Snel leren = leuk leren” bij mij gevolgd. Zij zat toen in 2 vwo en volgde de cursus met veel plezier en ‘eagerness’. Zij wist wat haar doel was, namelijk arts worden, en was daardoor enorm gemotiveerd.

Gelukkig werd zij in één keer ingeloot voor de studie medicijnen en september 2018 begon zij vol goede moed aan haar nieuwe uitdaging.
Het eerste blok was een introductieblok en dat ging prima, maar daarna kwam het echte werk. Blok twee was pittig en zij moest nu echt aan de slag. Colleges gingen snel, vragen stellen was niet echt aan de orde en hoewel zij er alles aan had gedaan, sloot zij blok twee af met een onvoldoende. Dit knaagde aan haar en zij dook in een gedachtenpatroon van ‘ik kan het niet, dit heeft geen zin, ik kan beter stoppen voor 1 februari’… Lees verder


Lijkt het jou leuk om als trainer zowel scholieren, studenten als ouders op weg te helpen met efficiënter leren leren? De trainingsdata voor het komend seizoen staan reeds op onze website, net als onze cursusdata voor scholieren.

Kijk voor informatie, data en locaties op deze pagina. Of vraag onze uitgebreide informatiebrochure aan via ons online aanvraagformulier, hierin vind je alles over onze concepten en mogelijkheden als trainer.

Mocht je vragen hebben over de cursus of de mogelijkheden om trainer te worden, kun je me altijd mailen naar info@time2control.nl of bellen via 06-17 23 44 17.

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl

ADRES
Time 2 Control
Adriaan Dorsmanstraat 1
2202 XC Noordwijk

CONTACT
06 17 23 44 17
info@time2control.nl
www.time2control.nl