nieuwsbrief #3 | september 2013 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control
De vakanties zijn (helaas) weer voorbij en vanaf deze week zijn alle scholen in het hele land weer begonnen. Voor veel kinderen een spannend jaar. Of je nu naar de brugklas gaat en niet goed weet wat je allemaal te wachten staat. Of je duikt je profieljaar in en ontdekt dat het ineens een stuk moeilijker kan zijn als je met bepaalde vakken de diepte in gaat. Of misschien ga je je examenjaar tegemoet, weg van de vertrouwde S.O.'s en proefwerken en ineens nog maar een paar piekmomenten waarin je zult moeten knallen, zowel tijdens je tentamens als je examens.

En tsja, dat soort veranderingen kunnen je onzeker maken. Je moet weer wennen en je draai zien te vinden en wellicht zul je meer aandacht moeten gaan besteden aan het plannen en organiseren van je huiswerk of aan de manier waarop je je huiswerk maakt. In welk jaar of op welk niveau je ook zit, de cursus "Snel leren = leuk leren" kan op elk moment gevolgd worden. In zes lessen van één uur leer je hoe je het beste je huiswerk kunt plannen en organiseren, maken en leren. Op jouw manier, maar met vaardigheden die dit versnellen en versterken.

Op zondag 8 september en maandag 9 september starten de cursussen weer in Noordwijk, er zijn nog slechts twee plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in, want vol = vol!

Is Noordwijk te ver? Geen probleem, na de herfstvakantie starten op meerdere locaties verspreid over het land trainers met de cursus "Snel leren = leuk leren". Kijk vanaf begin oktober op www.time2control.nl voor een overzicht van "Snel leren = leuk leren"-trainers.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control
De reacties op het cursusboek "Snel leren = leuk leren" weerspiegelen precies het doel van het boek: "praktisch, makkelijk leesbaar, echt voor middelbare scholieren geschreven, als je eenmaal begint te lezen, kun je niet meer stoppen, enzovoort".
En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.

Vaak wordt er gevraagd of je vanuit het boek zelf de cursus kunt doen. Natuurlijk staat er heel veel informatie over alle onderwerpen die in de cursus aan bod komen en zullen veel ouders, begeleiders en kinderen goed zelfstandig met het boek aan de slag kunnen.

Wil je je echt de vaardigheden eigen maken, dan is de structuur en de opbouw van de gelijknamige cursus onmisbaar en een noodzakelijke aanvulling op de inhoud van het boek.

Twijfel je of de cursus iets voor jou is? Bestel het boek en beslis aan de hand van het boek of je de bijbehorende cursus wilt volgen. Het boek is te bestellen via deze link.

Wil je mee loten naar een gratis cursusboek? Like onze facebookpagina, bij elke 50 likes wordt er een boek verloot en gratis toegezonden! Klik hier en LIKE onze Facebook pagina.
Time 2 Control
De voorbereidingen voor de opleiding tot trainer "Snel leren = leuk leren" zijn in volle gang. Voor de eerste twee opleidingen is er zelfs een wachtlijst, aangezien deze trainers direct na de herfstvakantie met hun eerste cursus kunnen beginnen. Het tweede uitstekende moment om de cursus "Snel leren = leuk leren" te starten is direct na de kerstvakantie in het nieuwe jaar. De eerste rapporten zijn dan binnen en voor de meeste ouders, begeleiders en scholieren is het dan wel duidelijk of er extra begeleiding nodig is om de leerling het jaar naar tevredenheid te kunnen laten afronden. Ook voor de derde (vrijdag 8 en 22 november in Amersfoort) en vierde (zaterdag 30 november en 14 december) opleiding hebben zich inmiddels behoorlijk wat trainers gemeld. Wil jij 2014 goed van start als trainer "Snel leren = leuk leren"? Meld je dan nu aan, kijk op de site voor meer informatie omtrent data en locaties: Klik hier om je aan te melden als trainer
Zaterdag 21 september: Nascholingsdag MatriXcoaches in Otterlo, Time 2 Control verzorgt een presentatie voor MatriXcoaches, die met korting de opleiding tot trainer "Snel leren = leuk leren" kunnen volgen. Voor meer informatie klik hier.

Zaterdag 5 oktober: ADHA-Wat moet je er mee – event. Ook voor leerlingen met ADHD is de cursus "Snel leren = leuk leren" geschikt. Time 2 Control staat op dit prachtige event met een stand met informatie en het cursusboek. www.adhdwatkanjeermee.nl

Zaterdag 12 oktober: Netwerkdag Linked In groep "Praktijk voor Remedial Teaching, huiswerkbegeleiding en trainingen". Time 2 Control verzorgt presentaties en staat er met een stand vol informatie en de cursusboeken "Snel leren = leuk leren". Klik hier voor meer info

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl
  • Focus en kunnen concentreren veel te maken hebben met interesse en een positieve mindset.
  • Zowel door snellezen als mindmappen de focus wordt versterkt en je je beter en langer concentreert omdat je een groter gedeelte van je werkgeheugen stimuleert en gebruikt.
 

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.
Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

 
 
 
Facebook Twitter