nieuwsbrief #4 | oktober 2013 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control
De herfstvakantie is voor sommigen begonnen, voor de rest van het land komt ie er aan.

Tijd voor een eerste, tussentijdse, evaluatie:
• Hoe gaat het op school?
• Ben je weer gewend en in je schoolritme?
• Lukt het om je huiswerk bij te houden en op tijd af te hebben?
• Zijn je eerste toetsen goed gegaan of begin je het gevoel te krijgen dat dit wel eens een heel lang schooljaar zou kunnen gaan worden?

Wil jij makkelijker en sneller leren jouw huiswerk te plannen, organiseren, maken en leren?
Meld je aan voor de cursus "Snel leren = leuk leren" en binnen zes weken lees je sneller, kun je makkelijker samenvatten, weet je hoe je met je verschillende vakken en soorten huiswerk om kunt gaan en kost het huiswerk je minder tijd. Alles wat je tijdens de cursus leert pas je direct toe op jouw eigen huiswerk dus voor de cursus zelf hoef je weinig extra te doen.

Op zondag 3 november en maandag 4 november starten de cursussen weer in Noordwijk, schrijf je snel in, want vol = vol!

Is Noordwijk te ver weg? Klik dan hier voor een trainer in jouw buurt.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control

De eerste groepen trainers zijn klaar met de opleiding "Snel leren = leuk leren" en deze trainers gaan na de herfstvakantie aan de slag met de cursus. Twee van hen geven in deze nieuwsbrief een reactie op de opleiding en hun enthousiaste plannen om met de cursus "Snel leren = leuk leren" te gaan starten.

Het tweede uitstekende moment om de cursus "Snel leren = leuk leren" te starten is direct na de kerstvakantie in het nieuwe jaar. De eerste rapporten zijn dan binnen en voor de meeste ouders, begeleiders en scholieren is het dan wel duidelijk of er extra begeleiding nodig is om de leerling het jaar naar tevredenheid te kunnen laten afronden.
Voor de opleidingen in 2013 zijn er momenteel alleen nog enkele plaatsen beschikbaar voor de opleiding van vrijdag 8 en 22 november in Amersfoort.

Wil jij in 2014 als trainer "Snel leren = leuk leren" aan de slag?
Meld je dan nu aan, kijk op de site voor meer informatie omtrent data en locaties: https://www.time2control.nl/TRAINER/opleiding.html

Time 2 Control
De kracht van het groepsgebeuren
In 2007 ben ik in Eindhoven gestart met LEREN kun je LEREN, praktijk voor lees- en studiebegeleiding. Tot nu gaf ik altijd individuele begeleiding.
Op zoek naar meer informatie over groepstrainingen, kwam ik terecht bij Annemieke Groeneveld van Time 2 Control. Haar cursus "Snel leren = leuk leren" bleek naadloos aan te sluiten bij de aanpak die ik al eerder hanteerde, maar dan gericht op het werken in groepen van 4 tot 5 personen. Precies wat ik zocht! Ik heb dan ook geen moment geaarzeld en me ingeschreven voor de trainersopleiding. Lees verder
Time 2 Control
   
Time 2 Control Ik, Sonja de Lange, ben een remedial teacher en handschriftspecialist met vele jaren ervaring in het (speciaal) onderwijs en ken daarom de mogelijkheden en ónmogelijkheden van een school als geen ander.
"Een school is gebonden aan allerlei afspraken en kan maar tot op zekere hoogte een kind individueel begeleiden. En huiswerk wordt vaak gewoon meegegeven, en er wordt verwacht dat het kind de benodigde zelfstandigheid vanzelf heeft. Maar dat is natuurlijk helemaal niet vanzelfsprekend."
Iedereen leert op een andere manier. Veel kinderen hebben moeite om hun huiswerk te plannen en te maken. Juist daarom ben ik trainer geworden van de cursus "Snel leren = leuk leren". Lees verder
Wil je mee loten naar een gratis cursusboek "snel leren = leuk leren"?
Like onze facebookpagina, bij elke 50 likes wordt er een boek verloot en gratis toegezonden!

Klik op de Facebook button onderaan deze pagina en "vind ons leuk" op de Time 2 Control pagina!
  • Het gemiddeld 7 minuten duurt voordat je je volledig concentreert op een taak? Kun je nagaan hoe weinig je opneemt als je een uur gaat leren en in dat uur 5x je mobiel trilt en jij 2x Facebook of Twitter checkt…..dan ben je uiteindelijk dus maar 11 minuten geconcentreerd aan het werk…..
  • Je in een half uur leren zonder mobiel of laptop dus uiteindelijk ruim twee keer zoveel doet in de helft van de tijd!
 

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.
Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

 
 
 
Facebook Twitter