nieuwsbrief #6 | februari 2014 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control
Hoe hard moet jij eigenlijk voor werken voor een rapport vol voldoendes? Hoeveel uur besteed jij per dag of per week aan je huiswerk? Of besteed je eigenlijk veel te weinig tijd aan je huiswerk maar heb je nu eenmaal niet voldoende tijd voor al dat maak- en leerwerk?

De reacties, die via allerlei trainers “Snel leren = leuk leren” uit het land komen, laten zien dat de cijfers veelal binnen de zes cursusweken stijgen, en het huiswerk beter en in minder tijd beter wordt gemaakt, lees verderop in deze nieuwsbrief.

Wil jij makkelijker en sneller leren jouw huiswerk te plannen, organiseren, maken en leren?
Meld je aan voor de cursus “Snel leren = leuk leren” en binnen zes weken lees je sneller, kun je makkelijker samenvatten, weet je hoe je met je verschillende vakken en soorten huiswerk om kunt gaan en kost het huiswerk je minder tijd. Alles wat je tijdens de cursus leert pas je direct toe op jouw eigen huiswerk dus voor de cursus zelf hoef je weinig extra te doen.

Vanaf zondag 16 maart starten de cursussen weer in Noordwijk bij Time 2 Control.
Schrijf je nu in, want vol = vol! Is Noordwijk te ver weg?
Klik hier voor een trainer in jouw buurt.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control
De resultaten die de gecertificeerde trainers in het land behalen met hun cursisten zijn geweldig, een aantal reacties volgen hier onder.

De eerste les ging supersnel voorbij, ze zijn allemaal gemotiveerd en kunnen prima doelen stellen.
Nu nog het behalen ervan. Maar goed daarvoor volgen ze natuurlijk deze cursus. (www.remikids.nl)

De eerste les zit er op! Wat een gemotiveerde groep! Verbazingwekkend om te zien dat je aan de hand van "de 4 grote geheimen" al direct sneller gaat lezen! Leessnelheid is bij een leerling van respectievelijk 180 naar 230 woorden per minuut gegaan! (www.rt-praktijkpyxis.nl)

Vandaag les 5 individueel gegeven. Leerling gestart met 190 woorden per minuut en las er vandaag 451. Hij heeft heel hard gewerkt aan zijn mindmaps en met resultaat, hij stond voor 3 vakken onvoldoende en heeft de afgelopen twee weken alleen maar zevens en achten gehaald en staat nu voor alle vakken voldoende! (www.lerenkunjeleren.nl)

Gisteren weer een leuke les, de vijfde al weer. Een van de jongens heeft een goede vooruitgang geboekt. Gaat nu zijn examen met zelfvertrouwen tegemoet. En de vraag van de eerste les heeft hij nu ook beantwoord. Hij heeft een beroepskeuze gemaakt en daarmee ook zijn vervolgstudie! (www.rt-zeeland.nl)

Vanavond m'n laatste les met een cursist gehad!
Hij vindt zelf dat hij er veel aan gehad heeft. Z'n cijfers zijn omhoog gegaan. Met snellezen is hij van 135 woorden per minuut (wpm) naar 552 wpm gegaan! Hij begon helemaal te stralen! En de juf ook. Daarbij kreeg ik net een erg enthousiast mailtje van z'n moeder!!#‎jufistrots (www.alphabeter.nl

De zaterdagochtendgroep vandaag afgesloten met uitstekende leesresultaten. Beide leerlingen waren erg tevreden over cursusinhoud, het werken met mindmaps vonden ze het belangrijkste wat ze geleerd hadden. Leerling 1 vandaag een dipje met het lezen. Naar eigen zeggen kwam dat door vermoeidheid. Maar het kan ook aan de vlinders in zijn buik liggen, ik vernam van zijn moeder dat hij de medecursiste wel héél erg leuk vond en dat hij het erg jammer vindt dat de lessen nu voorbij zijn..... (www.lerenkunjeleren.nl)

Mijn dochter heeft morgen een belangrijk tentamen waarvoor ze echt moet slagen.de druk is erg hoog. Maar ze gaat na de cursus snel leren = leuk leren met heel veel zelfvertrouwen en een heel goed gevoel dat ze de stof beheerst naar het tentamen. Voor mijn gevoel heeft zij nu het licht gezien. (www.abc-coachen.nl)
In een later bericht werd gemeld dat de dochter een 7,4 heeft gehaald!
Time 2 Control
Wil jij trainer worden van de succesvolle cursus “Snel leren = leuk leren”?
Schrijf je in vóór 1 maart en ontvang de cursusboeken voor jouw eerste groep gratis.

Aankomende trainers “Snel leren = leuk leren” die zich van 14 t/m 28 februari inschrijven voor één van onze opleidingen van maart t/m juni 2014 ontvangen nu een starterspakket cursusboeken twv € 149,75 gratis.

Vermeld bij inschrijving “Krokus2014

De opleiding tot trainer “Snel leren = leuk leren” wordt op vrijdag of zaterdag gegeven in Amersfoort, Waalwijk en Noordwijkerhout. Een uitstekende investering aangezien je met één groep van 4-5 leerlingen binnen 6 uur je opleidingskosten kunt terugverdienen.

Wil jij in 2014 als trainer “Snel leren = leuk leren” aan de slag? Meld je dan nu aan, kijk op de site voor meer informatie omtrent data en locaties: https://www.time2control.nl/TRAINER/trainingsdagen.html
Time 2 Control
Ik ben Jet Streutker, Remedial Trainer en rugzakbegeleider.
Ik begeleid veel leerlingen met leer- en ontwikkelingsproblemen vanuit mijn praktijk RondomLeren.
Mijn eigen ervaring tijdens de opleiding:
De 2e dag van de opleiding snel leren = leuk leren. Mijn eigen huiswerk gemaakt, een planning voor een fictief tentamen.
Ik dacht dat ik die tentamens wel in een weekje of 2 in mijn hoofd had. Nou, ik had het echt mis. Ik had de laatste week tot diep in de nacht moeten studeren :-(
Wat ik in deze trainers opleiding heb geleerd, echt geweldig. Lees verder
Time 2 Control
Time 2 Control Agnes van der Veer -  RT-praktijk Hulp die bij je past
Als leerkracht op een Basisschool bekroop mij op een gegeven
moment het gevoel van onmacht. Hoe graag ik ook alle kinderen
op de juiste weg wilde helpen en hoeveel tijd en energie ik erin stak,
voor sommige kinderen was dit niet voldoende. Zij hebben recht op
meer hulp!
De tweedaagse opleiding “Snel leren = leuk leren” heb ik erop zitten en het enthousiasme van Annemieke heeft me aangestoken. Ik ben ervan overtuigd dat deze cursus voor vele scholieren en studenten een verandering kan betekenen. Lees verder
Mijn naam is Ellen Koning en de naam van mijn praktijk is Crown Coaching.
Omdat ik veel kinderen kreeg die naast een leerprobleem ook een concentratieprobleem hebben en daarnaast plannen en organiseren lastig vinden ben ik gaan kijken hoe ik hen verder kon helpen. Via een intervisie-dag kwam ik in contact met de trainersopleiding Snel Leren = Leuk Leren. Eén telefoongesprek met Annemieke en ik was om. De opleiding zit goed in elkaar, alles is goed uitgewerkt en het enthousiasme van Annemieke spat eraf en werkt aanstekelijk!  Ik ben dan ook direct een cursus gaan plannen. Lees verder

Time 2 Control

  • Lezen niet hetzelfde is als leren;
  • Leren niet hetzelfde is als begrijpen;
  • Begrijpen nodig is om de leerstof toe te kunnen passen tijdens een toets;
  • De grote kracht van mindmappen juist is dat je de leerstof dusdanig begrijpt en beheerst,
    dat je het toe kunt passen tijdens een proefwerk of tentamen.
 

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.
Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

 
 
 
Facebook Twitter