nieuwsbrief #7 | april 2014 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control

En zo zijn we al weer bijna aangekomen bij de laatste schoolperiode. Voor veel examenkandidaten zijn de lessen ten einde en de examentrainingen begonnen. Heb jij al een examenplanning gemaakt?

De examenplanner 2014 staat al weer enkele weken voor je klaar op http://www.time2control.nl/handig.html en wij hopen dat je echt ruim van tevoren een goeie planning maakt zodat je met een aantal korte leerblokken per dag ontspannen en toch goed voorbereid jouw examens in gaat.

Ook voor de laatste toetsweek dit jaar is het natuurlijk belangrijk dat je ruim van tevoren begint met het maken van een goede planning.

Wil jij makkelijker en sneller leren jouw huiswerk te plannen, organiseren, maken en leren?
Meld je aan voor de cursus "Snel leren = leuk leren" en binnen zes weken lees je sneller, kun je makkelijker samenvatten, weet je hoe je met je verschillende vakken en soorten huiswerk om kunt gaan en kost het huiswerk je minder tijd. Alles wat je tijdens de cursus leert pas je direct toe op jouw eigen huiswerk dus voor de cursus zelf hoef je weinig extra te doen.

Meerdere trainers starten begin mei nog een laatste cursus dit schooljaar, schrijf je snel in zodat ook jij met deze slimme vaardigheden nog een positieve eindspurt kunt maken voor je laatste rapport.

Klik hier voor een trainer in jouw buurt.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control

Time 2 Control

De cursus “Snel leren = leuk leren” is niet alleen geschikt voor middelbare scholieren. Steeds meer studenten weten hun weg te vinden naar onze trainers en volgen de cursus waarmee ook zij veel meer rust krijgen tijdens hun studie dankzij een effectieve planning, sneller en makkelijker door hun studieboeken gaan dankzij het snellezen en beter de theorie kunnen onthouden door het inzetten van mindmaps.

Ook volwassenen die (weer) studeren kunnen enorm veel baat hebben bij de vaardigheden uit de cursus, informeer bij een trainer in jouw buurt naar de mogelijkheden.
Time 2 Control
Time 2 Control

De gecertificeerde trainers vind je uiteraard via http://www.time2control.nl/CURSIST/regio_overzicht.html. Toch kom je ze ook op andere plaatsen tegen waar ze jou graag van informatie voorzien over de cursus “Snel leren = leuk leren”, wat de cursus voor jou kan betekenen en waar en wanneer zij die cursus geven.

Zo kon je eind maart in Huizen deze prachige posters langs de weg zien van http://www.rthuizen.nl/. Hier kun je in mei zowel op woensdag als op zaterdag nog dit schooljaar de cursus volgen.
Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier op de site.

Dinsdag 11 maart jl. verzorgde Natalie Peschier van http://www.brightmind.nl/ een enthousiaste en interactieve presentatie in samenwerking met de bibliotheek van Noordwijkerhout. Niet alleen ouders, ook belangstellenden uit het onderwijs en leerlingenzorg kwamen op deze avond af. Dat iedereen anders leert hebben de aanwezigen tijdens de presentatie ook zelf kunnen ervaren. “Had ik dit zelf vroeger maar geleerd” was één van de enthousiaste reacties. Alle materialen van de cursus konden worden bekeken zoals alle handige studieplanners waar de kinderen zelfstandig mee leren plannen en organiseren.

Time 2 Control

Dat het onderwerp grote belangstelling heeft werd daarmee goed duidelijk. Op de gezellige en leerzame avond kan met een frisse kijk op het leren leren worden terug gekeken.

De opleiding tot trainer “Snel leren = leuk leren” wordt op vrijdag of zaterdag gegeven in Amersfoort, Zwolle, Waalwijk en Noordwijkerhout.
Wil jij het nieuwe schooljaar 2014-2015 als trainer “Snel leren = leuk leren” aan de slag?

Meld je dan nu aan, kijk op de site voor meer informatie omtrent data en locaties: https://www.time2control.nl/TRAINER/trainingsdagen.html

Time 2 Control

Time 2 Control

Via Linked In kwam ik op de website van Time 2 Control terecht. Nieuwsgierig naar de manier waarop leerlingen via de cursus "Snel leren = leuk leren" hun schoolwerk sneller en beter kunnen leren ben ik de site van Annemieke beter gaan bekijken. De opzet van de cursus en de duidelijke uitleg spraken mij aan. Aan de andere kant vroeg ik mij af of deze cursus echt zoveel meer zou brengen. Lees verder
Remedial Teaching Oisterwijk…. daar kom je tot bloei

Dat is waar Remedial Teaching Oisterwijk zich voor 100% voor inzet. Kinderen laten opbloeien die niet lekker in hun vel zitten door problemen op school. Problemen op school kunnen heel divers zijn. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een leerprobleem of leerstoornis (zoals dyslexie en dyscalculie), maar er zijn ook kinderen die juist problemen hebben op het sociaal-emotionele vlak. Ze kunnen last hebben van bijvoorbeeld faalangst of onzekerheid. Lees verder
Time 2 Control
 
  • Een goede planning heel veel rust geeft?
  • Je met behulp van een planning ervoor zorgt dat je voldoende aandacht besteedt aan álle toetsen / examens?
  • Je de examenplanner 2014 gratis kunt downloaden via http://www.time2control.nl/handig.html?
  • Time 2 Control op Facebook en Twitter wekelijks meerder examentips voor je heeft?
 

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.
Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

 
 
 
Facebook Twitter