nieuwsbrief #8 | juni 2014 kunt u deze nieuwsbrief niet lezen...klik dan hier
 
Time 2 Control
Time 2 Control
Time 2 Control De examenuitslagen zijn inmiddels binnen. Alle geslaagden van harte gefeliciteerd!

Moet jij volgend jaar examen (over) doen? Start dan na de zomervakantie direct met de cursus "Snel leren = leuk leren", dan ben je meteen voor je eerste tentamenperiode goed voorbereid.

Het maakt niet uit in welk schooljaar je zit, de cursus "Snel leren = leuk leren" kan op ieder moment gevolgd worden. Het is natuurlijk wel zo dat hoe eerder je hem volgt, hoe langer je er profijt van hebt.
Kijk voor een trainer in jouw buurt op onze website www.time2control.nl/TRAINER/regio_overzicht.html.
Ook voor studenten is de cursus zeer effectief, er zijn meerdere trainers die de cursus ook voor studenten aanbieden.
Ik wens iedereen vast een hele fijne zomervakantie toe. Geniet van de welverdiende rust zodat je in september vol energie aan een nieuw schooljaar of studiejaar kan beginnen.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
Time 2 Control

Vanaf september 2013 tot en met juni 2014 zijn er 89 trainers opgeleid om de cursus "Snel leren = leuk leren" in het land te kunnen geven. De resultaten en enthousiaste verhalen zijn té leuk om niet te delen, vandaar dat er een best practice digibook "Snel leren = leuk leren" is gemaakt, waarin trainers hun ervaringen en successen delen. Ben jij benieuwd wat de cursus voor jou of jouw kind kan betekenen? Via bijgaande link kun je alle succesverhalen lezen. Ook volwassenen die (weer) studeren kunnen enorm veel baat hebben bij de vaardigheden uit de cursus, informeer bij een trainer in jouw buurt naar de mogelijkheden.

 
Time 2 Control
Time 2 Control

Time 2 Control

Tijdens het zelf volgen van de training Snel leren = Leuk leren, ontdekte ik dat de training echt voor iedereen werkt. Leerling, student, volwassene, iedereen leert op een geweldige manier leren, waarbij het leren écht weer léuk wordt! Ook voor die middelbare scholier die een hekel heeft aan alles wat met school te maken heeft, ook voor kinderen die uren en uren leren en nog geen goede cijfers halen, ook voor leerlingen die continu aansporing van anderen nodig hebben.

Efficiënt leren plannen, snellezen, mindmappen, geheugentechnieken: Snel leren = Leuk leren zorgt voor een geweldige vooruitgang van eigen leerstrategieën én prestaties. Voor ieder kind! En dat in slechts zes keer een uurtje training! Lees verder
Time 2 Control
Regelmatig komen er vragen bij ons binnen of er een trainer in de buurt de cursus "Snel leren = leuk leren" geeft. Zomaar twee voorbeelden:

Vraag per email gesteld aan Time 2 Control:
Hallo,
Ik ben zeer enthousiast over bovenstaande training en dit is precies wat we zoeken voor mijn dochter. Echter wij wonen in Hoogezand (Groningen) en ik zie daar geen trainers in de buurt. Klopt dat?

Reactie op een Facebookbericht van
Time 2 Control
:
Degene die een cursus start in omgeving Gorinchem, heeft de eerste twee aanmeldingen in the pocket. Zeker dat ik mijn meiden dan aanmeld.
Time 2 Control
 
Wil jij trainer worden van deze succesvolle cursus? In het najaar wordt de cursus gegeven in Zwolle, Amersfoort, Waalwijk en Noordwijkerhout. Kijk op de site voor meer informatie over de opleiding, data en locaties. https://www.time2control.nl/TRAINER/trainingsdagen.html
  • De cursus "Snel leren = leuk leren" op heel veel plaatsen in Nederland wordt gegeven?
  • Je alles wat je leert tijdens de cursus direct op jouw eigen huiswerk toe kunt passen?
  • Je hierdoor binnen zes weken al betere cijfers haalt terwijl je minder lang aan je huiswerk zit?
  • Iedere cursist sneller leert lezen, beter leert plannen en makkelijker leert samenvatten dankzij mindmaps?
 

Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

 
 
 
Facebook Twitter