Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00

Contact info

  • Studielift
    Adriaan Dorsmanstraat 1
    2202 XC Noordwijk aan Zee
  • +31 6 17 23 44 17
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00

Overzicht trainers regio 

Overzicht gecertificeerde trainers. 
U vindt onze trainers door op de provincie te klikken en vervolgens bovenaan de lijst op de plaatsnaam van uw keuze. U kunt ook naar beneden scrollen voor het totale overzicht van de provincie.

Deze gecertificeerde trainers zijn opgeleid door Studielift en kunnen op verzoek een certificaat overleggen. Wij adviseren om uw kind aan te melden bij een trainer die op onze website vermeld staat, deze is altijd bij met de laatste ontwikkelingen en materialen.


Deze trainers werken zelfstandig. Studielift is niet aansprakelijk voor de werkwijze van individuele trainers. Neem daarom persoonlijk contact op met een trainer in je regio voor meer informatie over de cursus "Snel leren = leuk leren".

Let op dat de trainers de cursus aanbieden mét het cursusboek en informeer of middelbare scholieren en studenten in aparte groepen les krijgen. Combinatie kan in overleg, maar wordt niet aanbevolen.

Helaas komt het voor dat er cursussen Studievaardigheden onder een andere naam op basis van het boek "Snel leren = leuk leren" worden gegeven. Deze praktijken/personen staan uiteraard niet op de provincie overzichten vermeld.
Alleen het volgen van het boek is echter niet voldoende om deze vaardigheden ook daadwerkelijk te beheersen. Kennis over de opbouw en inhoud van de 6 lessen is van essentieel belang om deze cursus met succes te kunnen geven.

Laat u goed informeren of u met een gecertificeerd trainer van doen hebt, dit herkent u aan het logo gecertificeerd trainer "Snel leren = leuk leren" en vermelding van de bron www.studielift.nl op de site van betreffende trainer.
Neem bij twijfel contact op met Studielift via info@studielift.nl of via 06-17 23 44 17.

Ben jij klaar voor onze cursus "Snel leren = leuk leren"?