Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00

Opleiding trainer "Snel leren = leuk leren"Wil jij middelbare scholieren en studenten op weg helpen efficiënter te leren en huiswerk/studie beter te organiseren door hen de cursus “Snel leren = leuk leren” aan te bieden?

Ben je leerkracht, docent, remedial teacher, intern begeleider, kindercoach, studiebegeleider, psycholoog, pedagoog of werk je op een andere manier met middelbare scholieren en studenten?


Volg dan de tweedaagse opleiding tot trainer “Snel leren = leuk leren”.

De cursus “Snel leren = leuk leren” biedt een totaalpakket aan studievaardigheden voor middelbare scholieren en studenten. Het laat deelnemers in een heldere, overzichtelijke opbouw zien hoe je je huiswerk kunt plannen en organiseren, maar ook hoe je de verschillende schoolvakken het beste kunt leren met behulp van onder andere snellezen, mindmappen en geheugentechnieken.

Het resultaat is direct zichtbaar omdat alles wat er tijdens de cursus wordt behandeld direct toepasbaar is op het huiswerk. Het meer en makkelijker leren in minder tijd is binnen enkele weken zichtbaar en dat brengt enorm enthousiaste en gemotiveerde cursisten met zich mee.

De cursus is geschikt voor middelbare scholieren van VMBO-TL tot en met Gymnasium, alsmede studenten MBO, HBO en universiteit, en kan op elk moment in het jaar gevolgd worden, vanaf de brugklas tot en met het examenjaar. De kennis en vaardigheden kun je de rest van je leven gebruiken, aangezien snellezen, mindmappen, plannen en organiseren vaardigheden zijn waar je ook tijdens je vervolgstudie of werk enorm veel profijt van zult hebben.

Meer informatie over data en locaties vind je hier.
Een overzicht van onze pakketten en de daarbij behorende prijzen vind je hier.

Wil jij leren hoe je de cursus “Snel leren = leuk leren” in jouw omgeving kunt geven?

Schrijf je dan nu in
 voor de tweedaagse opleiding tot trainer “Snel leren = leuk leren”.

Ben jij klaar voor onze trainersopleiding?