Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00

Download onze 'Handig om te hebben' formulieren gratis!

CONTACT

Heb je een vraag?
Stel deze gerust!

Succes verhalen

Tess

Tess woont in Amstelveen en wordt door haar ouders aangemeld voor de cursus “Snel leren = leuk leren”.
Zij zit in de tweede klas van het Technasium en haar vader meldt mij dat zij elke dag wel vier uur aan haar huiswerk zit en dat haar ouders bang zijn dat zij dit niet zes jaar vol blijft houden.

Vier uur per dag huiswerk is ook wel heel erg veel, zij had zelfs haar favoriete sport, basketbal, opgegeven omdat school en huiswerk voor gingen.
LEES HIER HET VOLLEDIGE VERHAAL VAN TESS

Succes verhalen

Fleur

Dinsdag 14 april 2015 gaat de deurbel en staat de moeder van een oud-klasgenootje van één van mijn dochters op de stoep. In haar ogen een mengelmoes van ongemak, paniek en hoop. Ik begroet haar vrolijk en ze steekt meteen van wal: “ik ontdek nu pas dat jij leerlingen helpt met beter leren! Kun je Fleur alsjeblieft helpen met haar examenvoorbereiding want dat kind leert acht uur per dag maar haar tentamenresultaten zijn niet echt sterk en ik ben bang dat ze het niet gaat redden in mei!”.

LEES HIER HET VOLLEDIGE VEHAAL VAN FLEUR

Succes verhalen

Trainster

Zelf wist ik absoluut niet hoe ik het beste kon leren op de middelbare school en tijdens mijn studie. Ik was heel lang bezig met mijn schoolwerk en had veel last van stress en faalangst
Ik wil dit andere leerlingen en studenten graag besparen door ze handvatten te bieden in de vorm van effectieve en efficiënte studievaardigheden.

Sinds ik in mei 2014 de trainersopleiding “Snel leren = leuk leren” heb gevolgd, hebt ik heel wat middelbare scholieren kunnen helpen om met minder weerstand doelgericht en efficiënt huiswerk te maken met behulp van snellezen, mindmappen en plannen.
MEER TRAINERS ERVARINGEN

Ben jij klaar voor onze trainersopleiding?