Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00

Webshop cursusmateriaalCursusboek “Snel leren = leuk leren”

Dit boek wordt als cursusboek gebruikt bij de cursus “Snel leren = leuk leren” van Studielift. Hierin worden alle onderwerpen beschreven die tijdens de cursus aan bod komen.

De cursus en dit boek helpen je te ontdekken wat jouw leermethode is en hoe je deze verder kunt ontwikkelen en verbeteren.

Het cursusboek bevat 114 fullcolour pagina’s en is alleen via onze webshop te bestellen voor € 29,95 inclusief btw, exclusief verzendkosten.

Gecertificeerde en geregistreerde trainers kunnen de boeken via hun eigen pagina met korting bestellen. Zij kunnen tevens de bijbehorende werkboeken bestellen.

In onze webshop kun je alleen met iDEAL te betalen, heb je geen iDEAL, neem dan contact op via info@studielift.nl.

Cursusboek Actief leren leren

Dit boek wordt als cursusboek gebruikt bij de cursus Actief leren leren van Studielift en bestaat uit twee delen. Deel I gaat over leerhouding (groen) en deel II over leergedrag (blauw). Let op, het is dus één boek met twee voorkanten!

In het cursusboek worden alle onderwerpen beschreven die tijdens de cursus aan bod komen. Het bijbehorende werkboek kan alleen door geregistreerde trainers worden aangeschaft.
Zie http://www.studielift.nl/CURSIST/actief_leren.html voor de onderwerpen uit het boek per deel.  
Het cursusboek bevat 128 fullcolour pagina’s en is alleen via onze webshop te bestellen voor € 29,95 inclusief btw, exclusief verzendkosten.

Gecertificeerde en geregistreerde trainers kunnen de boeken via hun eigen pagina bestellen. Zij kunnen tevens de bijbehorende werkboeken en keuzekaartjes bestellen.
Cursusboekenset in koffer

Heb je belangstelling voor beide cursusboeken, bestel dan de set cursusboeken “Snel leren = leuk leren” incl. Time 2 Planner + cursusboek Actief leren leren in een handige transparante koffer voor € 55,-

In onze webshop kun je alleen met iDEAL te betalen, heb je geen iDEAL, neem dan contact op via info@studielift.nl.

 
Time 2 Planner
De Time 2 Planner is een handige 13-wekelijkse planner die niet alleen naadloos aansluit bij de cursus “Snel leren = leuk leren” maar voor iedereen een slimme studiehulp is.

Of je nu voor het eerst je huiswerk moet gaan leren bijhouden of je doet op latere leeftijd een extra studie, de Time 2 Planner helpt je niet alleen snel en overzichtelijk je huiswerk of studiewerk bij te houden, er is meer dan voldoende ruimte om er meteen een SMART-planning in op te nemen.

Verkrijgbaar per 4 stuks € 14,00 of in een handige koffer met vier planners en een personaliseerbare insteekhoes voor € 15,95.

Leerkaartjes en mindmapkaartjes
Vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop:per pakje van 5x 50 kaartjes €3,99.

LEERKAARTJES
Vind jij het ook lastig om veel woorden, definities of formules uit je hoofd te leren? Gebruik dan onze handige leerkaartjes. Schrijf op de ene kant het woord en op de andere kant de betekenis.


Alle woorden/definities/formules die je weet leg je op een andere stapel dan degenen die je nog niet weet. En zo kun je de stapel die je nog niet weet net zo lang herhalen totdat alles op de stapel ligt die je wel weet. De kaartjes zijn van stevig papier in formaat 65x95 mm en zijn bij kleine woorden makkelijk in tweeën te knippen. Om ze handig per schoolvak te bewaren kun je ze in een theedoos zonder deksel zetten.

Taaltip: zet vrouwelijke woorden op roze kaartjes, mannelijke woorden op blauwe kaartjes en onzijdige woorden op gele kaartjes. Jouw visuele brein onthoudt de kleur bij het woord waardoor je minder hoeft te stampen op der, die, das, le, la enzovoort.

MINDMAPKAARTJES:
Heb je aan vijf verschillende kleuren niet genoeg voor al jouw woorden, definities en formules of wil je graag per vak een eigen kleur gebruiken? Bestel dan naast de leerkaartjes onze handige mindmapkaartjes. Precies dezelfde maat en dikte, maar dan vijf andere kleuren waaronder wit zodat je met mindmapstiften nog extra kleuren kunt inzetten.

 

Leerkaartjes en mindmapkaartjes in handig doosje

Handig doosje met een pakje leerkaartjes en een pakje mindmapkaartjes,
voorzien van leertips onderop.

Nooit meer losse stapels en alle kleuren kaartjes altijd bij de hand.

 

 

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een adviesgesprek?