Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00
SEP
23
OKT
07

Trainersopleiding | ACTIEF LEREN LEREN


Tijdens de opleiding
:
Ga je aan de slag met het draaiboek ‘Actief leren leren’ en de onderdelen zelfinzicht, motivatie, mindset, reflectie m.b.v. het STARR-model, doelen stellen a.d.h.v. een SWOT-analyse, Cirkel van invloed en betrokkenheid, de leermix, het persoonlijk leerplan, leerstrategieën, taxonomie van Bloom, aantekeningen en samenvattingen maken en overhoren m.b.v. de kubustest. Daarnaast leer je werken met de leertechnieken uit de cursus: Cornell methode, tekstschema, conceptmap, woordweb, mindmap, stroomschema, tijdlijn, infographic. Aangezien mindmappen een belangrijk onderdeel van ‘Snel leren = leuk leren’ is, zal dit onderdeel in deze training summier aan bod komen, voorkennis van mindmappen is gewenst. Je ontvangt tijdens de opleiding het volgende materiaal:

  • Cursusboek en werkboek ‘Actief leren leren’.
  • Keuzekaartjes kwaliteiten en vaardigheden.
  • Dobbelsteen t.b.v. kubustest.
  • Folders en posters waarop je je eigen naam kunt zetten zodat je meteen na de eerste dag cursisten kunt gaan werven (Aanvullend materiaal is te koop via de webshop op het trainersportaal).
  • Uitgebreide trainersmap met hierin onder andere een kant en klaar draaiboek van de 6 lessen die we tijdens de tweedaagse opleiding uitgebreid doornemen. 
  • Wil je het concept klassikaal binnen jouw school aanbieden? Dan ontvang je een draaiboek van 12 lessen van 40 minuten.
De opleiding biedt je de mogelijkheid om in twee dagen je eigen bedrijf op te starten als gecertificeerd trainer van de cursus Actief leren leren..
Na de opleiding :

Kun je direct aan de slag als trainer van de cursus ‘Actief leren leren’.
Je verplicht je bij inschrijving voor de opleiding dat je de cursus extern alleen mag aanbieden aan groepjes van maximaal vijf middelbare scholieren en studenten tegen de vastgestelde prijs van € 279,95 inclusief btw en het cursusboek, werkboek, keuzekaartjes kwaliteiten en vaardigheden en dobbelsteen. Voor individuele trajecten geldt het uurtarief van de betreffende trainer.

Docenten en mentoren kunnen de losse vaardigheden uiteraard in hun klas inzetten, voor hen is een draaiboek van 12 lessen van 40 minuten beschikbaar voor klassikale toepassing.

InschrijvenKlik hier om je aan te melden voor de trainersopleiding Actief leren leren.
Adres locatie
BCN
Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht

Telefoon : 030 - 200 4232
Website:
Routebeschrijving
Trainingsdag
Dag 1:
23 sep. 2023 | 09:30 - 17:00
Dag 2:
07 okt. 2023 | 09:30 - 17:00
Studielift
Annemieke Groeneveld
Adriaan Dorsmanstraat 1
2202 XC Noordwijk
 

E-Mail: info@studielift.nl

Telefoon: 06 17 23 44 17
Website:
https://www.studielift.nl
AANMELDEN

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een adviesgesprek?