Studielift Blog | Mag ik je iets vertellen over...
Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00

Waar mag ik jou iets meer over vertellen?

28 november 2018

In maart dit jaar werd mijn nieuwe gelanceerd. Na zes jaar werd het tijd voor een nieuwe, uitgebreidere versie. Bij het updaten en schrijven van de teksten realiseerde ik mij hoe uitgebreid het aanbod aan concepten en trainingen inmiddels is geworden. Trainers kunnen maar liefst uit elf pakketten kiezen, afhankelijk van hun doelgroep die zij willen begeleiden bij het meer en makkelijker leren in minder tijd. Maar liefst vijf verschillende cursussen voor jongeren en twee workshops voor ouders/volwassenen worden inmiddels door onze netwerktrainers aangeboden. En hoewel ik de informatie op mijn website zo duidelijk en overzichtelijk heb geprobeerd weer te geven, kan ik me voorstellen dat sommigen door de bomen het bos niet meer zien.

Natuurlijk kun je de uitgebreide informatiebrochure downloaden waar alle concepten en trainingen staan toegelicht zodat je snel ziet wat welk concept inhoud en wat de verschillende trainingen jou kunnen bieden.

In 50 informatieve posts aftellen naar de NOT-beurs

Om een nog betere keuze te kunnen maken welk concept voor jou interessant kan zijn licht ik vanaf maandag 3 december elke dag een onderdeel uit de verschillende concepten nader toe en zo tel ik samen met jou af tot de start van de NOT-beurs op 22 januari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. Vanaf maandag is het namelijk nog precies 50 dagen tot de grootste onderwijsbeurs van ons land weer plaatsvindt. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met onze concepten, boeken en planners.

Elke dag vertel ik iets over één van de vaardigheden uit onze concepten en per post zie jij aan de logo’s uit welk concept ik iets toelicht.

Volg onze berichten via:
https://www.studielift.nl/CURSIST/50_not.html
Facebookpagina: https://www.facebook.com/studielift/
Instagram: https://www.instagram.com/studielift/

Natuurlijk heet ik je daarnaast graag persoonlijk van harte welkom op de NOT-beurs in onze stand, hal 1 nummer 01.E071. Vraag hier meteen je gratis toegangskaart voor de beurs aan én download onze beursbon voor een gratis Time 2 Planner of € 5,- extra korting op onze beursaanbiedingen.
Mocht je na alle informatieve aftel-posts nog vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag in onze stand of via info@studielift.nl.

Ik wens je een fijne dag, Annemieke Groeneveld - Studielift


Auteur :Annemieke Groeneveld - Eigenaar Studielift BV

Ik ben ontwikkelaar en trainer van de all-in one mentormethode Studielift123 en de concepten ‘Snel leren = leuk leren’, ‘Actief leren leren’ en OP WEG NAAR de brugklas. Mijn passie voor leren komt in al mijn werkzaamheden tot uiting en zo hoop ik anderen te inspireren om met meer plezier en gemak te leren plannen, organiseren en leren.

Laat een bericht achter

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een adviesgesprek?