Studielift Blog | Leerzaam cadeau voor volgend schooljaar
Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00

Leerzaam cadeau voor volgend schooljaar

01 juli 2023

De toetsen zitten er (zo goed als) op, het schooljaar loopt ten einde en wat doe jij dan de laatste les(sen) met jouw leerlingen?

De afgelopen week heb ik weer op een aantal scholen een mentortraining mogen verzorgen en sprak met een aantal mentoren over het afronden van het schooljaar. Ik merkte dat een aantal mentoren het lastig vinden om met hun leerlingen het schooljaar niet alleen leuk, maar ook nuttig af te ronden.

Wist jij dat ik een gratis e-book heb met de titel 'Zo werkt huiswerk (wel)'? Een perfect cadeautje voor jouw leerlingen om het schooljaar mee af te sluiten.

Een e-book met maar liefst 28 pagina's boordevol tips met o.a.:

  • Organiseer je huiswerkplek
  • Checklist huiswerkmateriaal
  • Organiseer je aantekeningen, schooltas, locker en laptop
  • Organiseer je mobiele studie-box
  • Organiseer je agenda
  • Huiswerk maken en leren
  • Aantekeningen maken, de eerste stap naar succesvol leren
  • Huiswerktips
  • Leertips voor lange-termijn leren
  • Einde schooljaar - Ruim je spullen op! 💪

Download dit e-book direct via deze link en besteed met jouw leerlingen aandacht aan het opruimen van hun spullen van dit schooljaar, zie pagina 25 van het e-book.

Welke spullen moeten ze bewaren en hoe doen ze dit het slimst?

Dit gaat zo vaak mis, werkboeken die nog gebruikt moeten worden, worden vaak te snel weggegooid. Elk jaar in september krijg ik weer bestellingen van werkboeken Studielift123 die per ongeluk zijn weggegooid, maar meerdere schooljaren gebruikt gaan worden...

Daarnaast geef je hen direct een waardevol document mee voor het nieuwe schooljaar, zodat ze heerlijk kunnen ontspannen in de zomervakantie en vol goede moed en slimme leertips het nieuwe schooljaar tegemoet kunnen treden.

Leg hen ook meteen uit wat het nut en belang is van een goede planagenda, zoals op pagina 9 van het e-book staat beschreven. Veel ouders bestellen nu al de nieuwe Studielift planagenda voor hun kind, zodat ze direct in het nieuwe schooljaar goed van start kunnen gaan.

Bestel de nieuwe Studielift planagenda 2023-2024 met boekje Leertips nu via deze link.

Ik wens je een fijne dag en vast een heerlijke, welverdiende zomervakantie 😉.


Annemieke Groeneveldinfo@studielift.nl
www.studielift.nl

Auteur :Annemieke Groeneveld - Eigenaar Studielift BV

Ik ben ontwikkelaar en trainer van de all-in one mentormethode Studielift123 en de concepten ‘Snel leren = leuk leren’, ‘Actief leren leren’ en OP WEG NAAR de brugklas. Mijn passie voor leren komt in al mijn werkzaamheden tot uiting en zo hoop ik anderen te inspireren om met meer plezier en gemak te leren plannen, organiseren en leren.

Laat een bericht achter

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een adviesgesprek?