Studielift Blog | Mentorkaarten Studielift123
Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00

Bonuskaart toetspunten

01 juni 2024

Beloon jij jouw leerlingen op inzet of op resultaat?

Heb jij ook regelmatig teleurgestelde leerlingen aan je tafel die, ondanks hard werken, weer een onvoldoende hebben gehaald?

“Ik heb uren zitten leren, goed opgelet in de klas en toch een onvoldoende, dan kan ik beter niets doen...”.

We leren ons hele leven dat het vaak niet gaat om het halen van je doel, maar om de leerzame weg ernaar toe, dus waarom zou je die weg ernaar toe dan niet meer belonen?

Om de leerlingen in aanloop naar toetsen wat meer gemotiveerd in de actiestand te krijgen, heb ik voor jou de Bonuskaart toetspunten gemaakt. Hiermee kun jij jouw leerlingen extra belonen voor hun inzet, in plaats van alleen een cijfer voor de toets te kunnen geven.

Elke bol, die drie keer is afgevinkt, levert de leerling 0,1 punt extra op voor de toets. Er zijn vier items die je zelf of met je leerlingen kunt bedenken. Heeft een leerling de hele bonuskaart gevuld, dus negen bollen drie keer afgevinkt, dan krijgt hij of zij een vol punt extra voor de toets.

Ik heb vast 5 taken voor je ingevuld, de andere vier mag je (met je klas) zelf bedenken en kun je afwisselen per toetsperiode. Download de bonuskaart via deze link.

Ben jij die docent of leerlingbegeleider die leerlingen (nog) beter wil helpen bij hun zoektocht naar hun meest effectieve leermethode, volg dan de training ‘Snel leren = leuk leren’ of ‘Actief leren leren’.

In drie dagdelen live online of via e-learning modules te volgen, waarna een 1 op 1 zoomcall met mij volgt voor certificering.

Meer weten? Check de website of stuur me een berichtje,


Ik wens je een fijne dag,

Annemieke Groeneveld
info@studielift.nl
www.studielift.nl

Auteur :Annemieke Groeneveld - Eigenaar Studielift BV

Ik ben ontwikkelaar en trainer van de all-in one mentormethode Studielift123 en de concepten ‘Snel leren = leuk leren’, ‘Actief leren leren’ en OP WEG NAAR de brugklas. Mijn passie voor leren komt in al mijn werkzaamheden tot uiting en zo hoop ik anderen te inspireren om met meer plezier en gemak te leren plannen, organiseren en leren.

Laat een bericht achter

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een adviesgesprek?